сряда, 22 февруари 2012 г.

Владо Арабаджиев прости секс гафа на жена си

Владо Арабаджиев, автомобилен състезател и богаташки наследник намерил сили да се пресрами и да се появи на светски събития.

Автомобилният състезател беше си посипал главата с пепел и не си показваше носа по купони и светски събития заради шавливата си половинка. Причина за срама и покриването на Арабаджиев била съпругата му Ралица и скандалната й фотосесия.

В горещата фотосесия е показано как половинката на автомобилния състезател дарявала с френски ласки непознат мъж. На кадрите лъснало развратното й поведение и се осветил факта, че кръшка на Владо Арабаджиев. Тогава плъзнала мълвата, че половинката на милионерския наследник слага рога на съпруга си с негов колега. Спрягало се името на Жоро Танев, автомобилен състезател и колега на Арабаджиев. След излязлата наяве изневяра Ралица, бягала от камери и фоторепортери като дявол от тъмян.

Владо Арабаджиев и Ралица излязли от нелегалност и се появили на светско събитие, пише skandalno.net  Гостите коментирали, че явно са изгладили отношенията помежду си. Красивата половинка на Арабаджиев била почти непознаваема. Докато преди красавицата ходела на светски събития и купони почти гола, сега била облечена със спортно-елегантен и затворен тоалет.

Клюкари от града на тепетата коментирали, че след като дари с наследник Арабаджиев, Ралица била сигурна, че е хванала яко богаташкия наследник. След изцепката й Владо Арабаджиев явно й е свил сърмите и Ралица е седнала на задните си части. Ако искала да е част от богаташкото семейство трябвало да си опича акъла и да си гледа семейството.




Още по темата...


novini.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads