сряда, 6 април 2011 г.

Ах този секс,ах тези мебели

Когато в заника на живота му попитали Пикасо за разликата между изкуството и еротиката, той се замислил преди да отговори: „Но… разлика не съществува!“ Както някои предупреждават за опасността от еротиката, така той предупреждава за опасността от изкуството: „Изкуството никога не е целомъдрено, то трябва да бъде държано далеч от всички невинни невежи. Хора, които не са достатъчно подготвени за него, не трябва да бъдат оставяни насаме с изкуството. Да, изкуството е опасно. Когато е непорочно, то не е изкуство.“ Следващите ни предложения са за маси, които освен да носят стандартните неща върху плотовете си, провокират в хората сериозен сексуален подтекст.


Те са направени изцяло ръчно от дървесината на еврпейски парен бук. Дизайнерът създава мъжка и женска холни маси, но като че ли мъжката е по-реална. Всяка една част от мъжкият торст е изразителна и оформена, като на римските склуптури, докато женската наподобява леко Рубенсовия стил на по-закръглените жени.


Една от най-желаните за мъжа пози в леглото, а именно жена в „безпомощната” позиция – партер, символизира предложението ни от Италия. Холната маса е със силно изразен еротизъм, който ще накара всеки клиент или гостенин да се задържи повече от необходимото.


Толкова са красиви и инвационни, че човек се чуди къде точно да застане – отпред или отзад.


Следващите идеи за маси са повлияни от фалическата култура. В античността изображението на еректиралия мъжки член е определяно като религиозен образ. Този термин често се приема като синоним на „пенис”, но се различава много от него. „Пенис” обозначава реален обект, докато фалосът е въображаем, символичен обект, изобразяващ мъжката мощ, плодовитост и понякога самият езически бог, както в култа към Дионис, при който фалосите се носели тържествено по време на някои празненства. Фалосът, като символ на мъжествеността, е играел важна роля при постъпките на хората, свързани с приемане или отхвърляне на цели. Точно фалосът е намерил сериозен изказ в по-долните маси.


Споменахме за Дионис, но какво би бил той без масичка за сервиране на вино.


Столове


Откакто свят светува, хората правят секс. Почти от толкова време правят и изкуство. Имайки предвид, че целта на изкуството е да пресъздава действителността по естетичен път, логично е, че еротиката присъства в почти цялата история на изкуството и дизайна. В този смисъл идва и въпросът: мебели – столове, подчертаващи еротика или столoве за по-хубав секс.


Аворът предпочита да заложи на секс.


Следващото предложение е взаимствано от „палавата” секслецарка..оффф секретарка от Манхатън наречена Сюзън. Тя се занимаваше с преразпредяляне на купчините с писма от сутрин до вечер. Единственото, което не й харесваше беше нейния стол. Механизмът за повдигане, постояно се чупеше и това беше пагубно за енергичната й работа. Тя се справи с проблема, като сложи амортесьор и „палав” задатък на седалката по член.93 от ЗЗД . От движението на амортесьорът нагоре и надолу, този задатък стана вдатък Сюзън толкова вдигна КПД-то си, че всички жени й завидяха, та чак въобще не излизаше от офиса…Просто бе затрупана от работа .


Любителите на дивите животни ще останат приятно изненадани от това предложение затрапезен стол. Седалката и облегалката са изработени от дамаска, имитация на тигрова кожа, силен символ на хишничество и мъжка потентност. В седалката на стола са вградени различни по форма … за всички потребности и раси. Те са задвижвани от ролков механизъм с копче за стартиране.


Малко в стил садо-мазо е столът „люлка”. Той е направен от естествена кожа и крепежи. Това е продиктувано от изискванията на клиентите за „свобода” на движенията и естествена визия.


Предложенията по-долу са свързани с неостаряващата класика. Масивен стол от орех с подвижна част, която се отваря в зависимост от размера (който винаги има значение) на любещите се тела.


Обвързването” на двойките и радоста от синхрона е силно загатнато в следващата идея застол, независимо от пола на правещите любов .


Преди да обърнем внимание на по-модерните, т.е. футуристичните предложения, ще се насладим на още две класики в жанра:


Студио от Торино проектира и създаде елагантен и новаторски стол-лежанка. Конструкцита му е направена от усилен и извит МДФ с метална армировка. Освен за полягане, той може да се използва от клиентите за играта на „Чичо Доктор” и неговия медицински стол.


За доброто повдигане на таза и придържане на кръста по време на любов, като прибавим и силния червен акцент и еротична визия, следващият стол наистина е дизайнерски и секси.


Любителите на иновации в секса ще останат много доволни от следващите две решения. Те са „носители” на оромно количество и разнообразни пози, та чак свят да ти се завие.


Да споменем и и столчетата със сексуална визия, които повдигат еротичния заряд и либидо, преди да се започне с основното меню.


Фризьорски салон експериментира със визията на столчета за своите клиенти. Остатъците от фризурите на дамите се превърнаха в невероятни предложения.


Иновации в чакалнята на домовете за платена любов:


Дивани


Интересни са и идеите за мека мебел. Те са за истинско еротично изживяване, подчинение и желание да се достави пълно удоволствие на клиента, купил си продукта.


В част първа Ви запознахме със кресло „Тантра”. Сега то е еволюирало да невероятен дизайн и модерна визия.


Магнетичността и символиката на женските устни и сърце не е разгадана и до днес. Във сексуалното и романтичното въобрежение на всеки мъж, те винаги намират достойно място. Възползвайки се от това, находчив французин създава тези канапета:


С началото на новия век критериите за женска хубост са ясно дефинирани: 90-60-90, ръст 175 см и тегло 55 кг. Перфектните мерки предполагат добро отношение на другите към нас, красота, признание и не на последно място – здраве. Тенденцията е жените да бъдат по-зрели, по-сексапилни и по-спортни. Във връзка с казаното по-горе е създадено канапе за фитнес и секс. То направо извайва седалищните мускули, бедра, корем, но същевремено увеличава и съблазанта.


„Вкарването” на вибриращи механизми допълнително увеличава този фитнес ефект .


За любителите на порно индустрията, обличане в латексови дрехи е доста познато. Латексът е еластичен полиестер, който при „нахлузване”, следи извивките на тялото и е чудесен за любовни игри тип „разкъсване”. Именно такава визия е търсил за своя диван, унгарски дизайнер, далечен каУеко на Чичолина.


По-стандартна идея, но със сигурност любовен стимулант.


Като не забравяме и любимите си пози – фотьойл с предпочитаните.


Споменем ли вагина, започваме да се срамуваме и свенливо да гледаме в земята. Всичките мъже (с малки изключения и течения) я желаят, но никой не смее да я нарече по име. Това е просто орган, като всички останали, тя е част от жената, част от нейния жизнен цикъл, присъства във всичките важни събития в нейния живот (менструация, секс, раждане). В много от творбите тя е възпявана от поетите в миналото, а днешните журналисти я използват много удачно. Именно вагината, средновековната роза на рицарите, естественото начало на света, мекотата, удобството е намерило отражение в творбата за диван –вагина на френски дизайнер.


Шкафове


Еротичната символика е намерила отражение и в шкафовете. Дизайнерски предложения свързани с красотата на човешкото тяло и сексуалността във формите. Освен еротиката, интересното в следващите предложения за модулите са и техните механизми. Копчетата за отваряне на тайните чекмеджета са скрити в невероятни места – отверствия.


За да се отворят тези чекмеджета, вероятно се прилага техниката „изнасилване на мебел” по особено жесток начин за потърпевшия….:) Успокояващото в случая е, че потърпевшият не страда толкоз много…


Спални


Не забравяйте за леглото – то не е просто част от интериора, то е най-главната част от на Вашата спалня. То подчертава, че спалнята е най-личната и интимна стая във всеки дом. То трябва да е голямо, удобно и красиво. Ако леглото, което притежавате, не се отличава с особена красота, можете просто да го покриете с ярка покривка и да подредите няколко подходящи възглавници или да закачите над него ярка завеса, като балдахин. Така вашетолегло ще изглежда вече по съвсем различен начин. Следващите предложения не са само дръзки и дизайнерски, но са с привкус на любов и още нещо…


Желаната жена е доволната жена. Колкото повече любовници, толкова по-добре… е казалМечо Пух . Следващото предложение е свързано с желанието на жената да бъде прегръщана, милвана и обградена от внимание и грижи. Иновационен механизъм във формата на мъжка ръка, достига до всяка една част на женското тяло.


Легло спланя за разучаване на различните пози от Кама Сутра, но вижте сами…


И според мен, най-стабилната спалня…Който какво да си мисли, но важното леглото да е „масивно”, „здраво” и т.н.


Аксесоари


Ако по природа сте с мек, кротък и наивен характер, може да поставите с спалнята си няколко меки плюшени играчки. Но все пак не прекалявайте – едва ли има мъж или жена, които да се зарадват при вида на орди плюшени животинки наобиколили леглото, преди любов. Ако притежавате еротични мебели, по-горните аксесоари ще Ви се струват нелепи. Ще предложим и подходящите аксесоари.


И накрая: Понятието „еротично изкуство“ е заобиколено от множество заблуди. Изкуство или порнографията, нагон или Ерос, безсрамие или оригиналност – тези безплодни опити да се намери определение и да се постави разграничение стават все повече, така че обективното изясняване изглежда почти невъзможно… Много съвременни хора отъждествяват еротикатас чувствеността, а други – с порнографията (като последното е напълно погрешно), тъй като еротиката е изкуство, чиято цел е да доставя на зрителите естетическо удоволствие, а порнографията е далеч не толкова чувствено и естетическо зрелище, защото е насочена към първобитното желание за съвокупляване, фокус върху интимните части на човек с оглед възбуждане на най-тъмните му страсти т.н., а не с естетизъм или изкуство.


Автор: С. Петров

mebelikanor.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads