петък, 18 март 2011 г.

Други фактори влияещи върху женския оргазъм

клиторстимулатор, оргазъм, пенис размер, секс учебник
Способността на жените да стигат до оргазъм не винаги и навсякъде е една и съща. За целите на проникването понякога ще се случи на жената да не й се иска голям пенис.

* Понякога тя може да иска само нежно проникване (пръсти, по-малък пенис)


* Понякога й се иска единствено обемно проникване:
- желание да бъде разъпвана и изпълвана от дебел пенис, и/или
- желание да бъде "дънена" от дълъг пенис


* А понякога дори не иска и проникване а само галене, пипане или лизане по половите й органи и другите й ерогенни зони.


Дръжте го твърд и правете верните движения

Освен размерът на пениса, има още два фактора, които влияят на женското удоволствие. Единият е твърдостта на пениса а другият разбира се е техниката на проникване. Ако твърдостта на пениса е недостатъчна е трудно да я докарате до оргазъм, колкото и голям да е членът ви. Същият резултат ще имате и ако не знаете как точно трябва да я прониквате. Въпреки, че тук нямаме за цел да се занимаваме с техниките на правене на любов и използване на различни пози, все пак ще стане дума зя някои важни неща, които би трявало да имаме предвид по време на секс.

Eмоционална обвързаност

Друг фактор влияещ на силата на възбудата и оргазма й е степента на емоционална обвързаност с мъжа, с който е в леглото. Ако тя е влюбена в него, също както и той в нея и взаимното желание един към друг е достатъчно силно, разбира се шансовете тя да стига да наистина пълноценни оргазми и да изпитва истинско удовлетворение от секса са много по-големи отколкото ако такива чувства липсват.

клиторстимулатор, оргазъм, пенис размер, секс учебникЖените обичат разнообразието

При всичко казано по-горе обаче не мислете, че жените винаги имат нужда само от нежност и любов за да стигат най-добре до оргазъм. Важно е да се знае, че преди всичко жените обичат разнообразието. Добре известни са признанията на много жени, че докато правят секс с традиционния си партньор си представят как се любят с друг мъж, роден от фантазиите им и който със сигурност е различен от този, с когото са в момента. Жените обичат да се чувстват покорявани, прелъстявани и "награбвани". Не случайно толкова много картини, снимки и илюстрации представят как мъжът "награбва" жената на своите желания. Навярно това може да обясни и защо толкова жени обичат да правят секс прави.

Награбена

клиторстимулатор, оргазъм, пенис размер, секс учебникВсичките досегашни приказки за нуждата на жената от голям пенис, може да заблудят някои мъже относно жените. Ако сте с малък пенис и искате да надскочите собствените си комплекси и да изживеете най-страхотния секс в живота си, не забравяйте: жените трябва да се уважват! Без да преекспонирате чувствата си към нея, не забравяйте, че жените не обичат лигльовците и страхливците. Просто бъдете мъж. Да се уважават жените означава и да се уважава тяхното право да предпочитат някои размери пениси. Това тяхно право не цели да ви нарани вас или някой друг мъж. Това право е естествено и е продиктувано от физически усещания и първични инстинкти.

paradizo-sex.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads