сряда, 16 март 2011 г.

Влагалищно удовлетворение от дължината на пениса


Не е трудно да се разбере защо по-големите (по-дълги и по-дебели) пениси доставят по-голямо влагалищно удовлетворение от малките. Във влагалището (поне след първата му една трета) няма много нервни окончания чувствителни на допир. Тези тъкани обаче са чувствителни на плътен, здрав натиск, ето защо по-големият пенис оказва по-голямо налягане върху стените на влагалището.


Защо жените предпочитат по-дълги пениси

  • добро стимулиране на задната част на вагината

  • стимулиране на матката

  • по-дълго търкане стените на влагалището

  • може да се прави добър секс при всяка поза

  • пенисът не излиза при здрав секс

Повечето жени признават, че предпочитат по-скоро дебелите пред дългите членове, защото понякога дългите пениси може да предизвикат и болка при проникване. Всъщност, не че толкова проблема е в дългия пенис, колкото най-често просто влагалището не е подготвено да поеме дълъг пенис. Влагалището трябва да се "подготви", като премине през различни етапи, преди да бъде в състояние да приеме практически всякакъв пенис.

Когато вагината е в спокойно състояние (не е възбудена) шийката на матката се намира на разстояние 8-10 см от входа на влагалището. Стените на влагалището са прилепнали помежду си и проходът е много-малък. При възбуда, стените на влагалището започват да отделят смазваща течност, която го овлажнява и входът му леко започва да се открехва. За повечето мъже това означава, че жената е готова да приеме изцяло всеки пенис. Такова прибързано дълбока проникване със среден до дълъг член ще удари в шийката на матката, предизвиквайки дискомфорт, дори болка.


Влагалище в спокойно състояние:

Половите органи на жената в спокойно състояние. Стените на вагината са прилепнали помежду си.
















Често мъжете не оставят на влагалището достатъчно време да се възбуди, т.е. "да набъбне" като шийката на матката се дръпне навътре в тялото и почти две трети от стените на вагината се отворят. Едва когато това се случи, може да се каже, че влагалището е готово да поеме дълбоки удари, особено от дълъг пенис.


Набъбнало влагалище:

Половите органи на жената във възбудено състояние. Обърнете внимание как матката се е дръпнала навътре и напред, което позволява на вагината да се разшири много-сериозно. Това е "готово" влагалище, способно да поеме голям пенис.












Ако мъжът знае и под какъв ъгъл да нанася ударите така, че членът му да не блъска фронтално матката, това може да доведе до страхотни, повтарящи се маточни оргазми. Те се постигат чрез ритмично стимулиране с главичката на пениса на дълбоката най-горна част на влагалището, наричана "епицентър" или още Е зона. Тя се намира точно над шийката на матката върху предната стена на вагината.


Проникване от голям член (дължина над 20 см) под ъгъл от долу нагоре, което натиска матката назад. Обърнете внимание как пенисът достига чак до матката и я изтласква.














При повечето жени, само пениси дълги 18 и повече см. могат да достигнат района, позволяващ маточен оргазъм. За жени с по-плитки влагалища и пениси от порядъка на 15-16 см. са достатъчни за това. За този вид оргазъм важното е пенисът да е силно еректирал и да сочи леко нагоре. Колкото той е по-нагоре (или се нанасят ударите косо нагоре), толкова натискът върху стените на влагалището е по-голям и толкова удоволствието на жената е по-голямо.


Проникване от къс пенис (10-11 см.). При силна ерекция такъв пенис търка само част от влагалището. При него не се достига до матката и дъното на вагината.











Жените твърдят, че дори и да не достигнат да маточен оргазъм, те изпитват удоволствие от ритмичните движения до най-дълбоката част на влагалището и на матката. За повечето жени, всеки пенис над 15 см. e в състояние да навлезе достатъчно дълбоко за да достави подобни усещания. Също така е ясно, че колкото е по-къс пенисът, толкова по-слабо ще стимулир горната част на влагалището и матката. По-дългите пениси също доставят повече вагинално удовлетворение в първите 5 см. на влагалището, които са силно снабдени с чувствителни към допир нерви и по-продължителното триене при всеки тласък доставя повече удоволствие.

Проникване от по-голям пенис предизвиква силно стимулиране не само на входа на влагалището, но и на неговото дъно.












Други начини, по които дългите пениси влияят върху вагиналното удоволствие

При секс, дългите пениси се изплъзват от влагалището по-трудно в сравнение с по-късите. При дългият пенис може да се прави секс в каквато и да било поза. Някои пози са направо невъзможни за някои не толкова надарени мъже, да не говорим за дълбоко проникване при тях. "Задната прашка" е една от тях, защото не само членът лесно ще се изплъзва, но се губят и сантиметри заради задните части на жената. Ако раменете на жената слязат под нивото на хълбоците й, земното притегляне увеличава дълбочината на вагината, защото матката я дърпа надолу. В тази поза, дори средно надарен мъж (15-18 см) няма да стигне до дъното на влагалището, освен ако проникването не е почти под ъгъл 90°.

В този случай обаче, прекалено дългият пенис се оказва непотребен, защото доставя по-слабо удоволствие. А причината е проста: След като влагалището не може да поеме целият пенис се губи удоволствието от допира на телата при всеки тласък. Това особено важи за мъжката пубична кост и тестиси, които иначе се удрят в клитора и външните полови органи и създават допълнителното удоволствие необходимо за достигане на жената до оргазъм.


.paradizo-sex.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads