петък, 4 март 2011 г.

Масажът на половите органи застрахова мъжете срещу проблеми в леглото

Масажът на половия орган е добра профилактика на сексуалните разстройства. Ако жената се научи да го прави, ще застрахова своя партньор от развитие на еректилна дисфункция или ще подобри ерекцията му, ако дисфункцията вече е налице.

Според специалистите трябва да се започне от областта на ануса и да се премине към основата на пениса. Консервативните в секса мъже се боят от ласки в тази област, тъй като смятат, че интересът към нея е признак на нетрадиционна ориентация. Но това е заблуда. Други мислят, че аналният отвор е прекалено мръсен. Може и да е така, но масажът си струва, твърдят лекарите. Особено когато е направен от любимия човек. Така мъжът ще подобри еякулацията си и ще увеличи количеството на изхвърляната семенна течност.

Масажът в областта на ануса и пениса е аналогичен на стимулирането на точката G у жените. Той се прави не с натиск, а с кръгови движения. А ако жената пъхне пръста си малко по-дълбоко в ануса, може да достигне простатата. Масажът на простатата е също много ефикасно средство срещу сексуални нарушения. Но проблемът е в това, че трябва да се прави само от специалист. Простатата е нежен жлезист орган, който се травмира лесно при натискане с пръст. В резултат на това се получават кръвоизливи, нарушават се секреторните функции. Освен това стимулирането на аналния отвор е категорично противопоказно на мъжете, които имат хемороиди или рак на простатната жлеза.

Ако мъжът е в добро физическо здраве, е достатъчно масажът да се прави веднъж месечно в продължение на 10-15 минути. Той ще премахне напрежението, защото в крайна сметка настъпва еякулация. Често обаче лекарите предпочитат да сложат върху половия орган лед и после да пристъпят към самата процедура. Това се прави с цел да не се стигне до оргазъм и мъжът, а и самият лекар да не изпитват неудобство от това, че масажът предизвиква еротични усещания

doctoronline.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads