понеделник, 21 февруари 2011 г.

Петте основни правила на множествения оргазъм


Много жени си мислят, че за да получат множествен оргазъм трябва да са природно предразположени и надарени за това. Ние от Фламинго обаче ще оборим това мнение.

Всеки може да получи множествен оргазъм, стига да знае как да се подготви за него.

1. Правилното мислене

Множественият оргазъм съществува. Трябва да бъдете сигурни в това на сто процента, иначе опитите ви да получите удоволствие няколко пъти подред няма да доведат до нужния резултат. Все пак способността на жената да получава оргазъм е свързана пряко с това, което се случва в главата й. Ако жената е сигурна, че може да получи множествен оргазъм, всичко ще бъде наред.

Ако пък се настроите, че оргазмът може да бъде само един, след първата тръпка тялото ще престане да реагира на стимулите и ще премине в състояние на покой. Така че важно е да мислите позитивно и да останете отворена за ласки.

2. Без спирачки за ласките

Поредицата от такива докосвания ще ви позволи да запазите възбудата и при това да дадете почивка на органите, които току-що са участвали в оргазма ви.

По време на оргазъм се стимулира притокът на кръв и се активират огромен брой нервни окончания, затова тялото става много чувствително към докосванията – често до такава степен, че ви се иска да прекъснете контакта с мъжа и да си дадете почивка. Затова в повечето случаи жените след оргазъм се отдръпват от партньора и си почиват.

Тази практика обаче е противопоказана за онези, които искат да изпитат няколко оргазма подред, защото възбудата, утихнала по време на почивката, може да не се върне повече, а след оргазъм е много по-трудно да се възбудите, отколкото преди него. Така че за множествен оргазъм се иска да останете в тесен контакт с партньора. Междувременно не бива да стимулирате клитора си или други крайно чувствителни точки на тялото – най-добре се съсредоточете върху гърдите и бедрата. Поредицата от такива докосвания ще ви позволи да запазите възбудата си и при това да дадете почивка на органите, които току-що са участвали в оргазма ви.

Способността на жената да получава оргазъм е свързана пряко с това, което се случва в главата й.

3. Тренировките

Колкото и странно да ви звучи това, можете да подготвите тялото си за множествен оргазъм. Трябва да го приучите, че нещата не приключват на първия оргазъм. Това се прави с тренировки – сладки и приятни.

Помолете партньора си да ви подразни – да гали клитора ви (с език или с пръсти – както ви се харесва повече), после да спре за известно време, а после пак да започне.

Това упражнение ще научи тялото ви всеки път да очаква нова вълна от удоволствие, след като вече е преживяло предишна. Организмът ви ще запомни това състояние и когато изпитате първия си оргазъм, тялото ще бъде готово за предстоящи наслади.

За тренировка на влагалищните мускули използвайте световно известното упражнение на Арнолд Кегел – редуване на максимално напрягане с максимално отпускане.

За множествения оргазъм ще ви помогнат и добре натренираните вагинални мускули. Ако са в добър тонус, ще можете и сама да предизвикате свиване на мускулите, а това е прекият път към множествения оргазъм. За тренировка на влагалищните мускули използвайте световно известното упражнение на Арнолд Кегел – редуване на максимално напрягане с максимално отпускане.

После е важно да се научите да използвате придобитите умения – когато усетите съкращаване на мускулите по време на оргазъм, не се отпускайте – важно е да продължите процеса, стартиран от организма ви, затова продължавайте съзнателно да свивате мускулите си. Тогава със сигурност ще получите и втори оргазъм.


Можете да подготвите тялото си за множествен оргазъм.

4. Стимулации на G-точката

Стимулациите на G-точката са сигурен начин да постигнете целта си. След като изпитате оргазъм, наблегнете на тази зона. Тя е не по-малко чувствителна от клитора, но не се превъзужда след оргазъм и затова стимулирането й не води до неприятни усещания – напротив, тя ще ви помогне да удължите възбудата и да постигнете втори и трети оргазъм. Можете да стимулирате точката с пръсти, в поза “жената отгоре” или в поза “доги-стайл”.

Ако все още не сте открили тази тъй важна точка, запомнете, че тя се намира много лесно след оргазъм – тя е забележимо грапава на фона на гладката стена на влагалището.

5. Без бързане и на точното място

Ако все още не сте открили G-точката, започнете, че тя се намира много лесно след оргазъм.

Множественият оргазъм не може да настъпи при небрежно отношение към секса – трябва да му отделите много време и да го направите на нужното място. Затова не се притеснявайте, ако не получите множествен оргазъм при секс на плажа, в парка, или в банята, докато всички роднини ви чакат за вечеря в трапезарията.

Дайте воля на въображението си и забравете задръжките. Посетете нашите магазини и го направете различно.

Още интересна информация можете да видите ТУК.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads