сряда, 9 февруари 2011 г.

Афродизиаци


Класиката в еротичните афродизиаци! Бъди нейния или неговия Супермен! Ще изживеете нещо невероятно! Трудно е да се опише с думи! Вземии.. и действаййй!!! Отвинти капачката, остави да се изпарява, използвай при добре проветриво помещение. Избягвай директна инхалация злоупотреба и ненормално продължително излагане.
Употребата на този вид стаен еротичен ароматизатор има за цел само едно нещо, а именно по – приятно изживяване и увеличаване на ласките между партньори в сексуалната игра. При правилна употреба (внимателно прочети етикета на гърба на шишето) аромата увеличава продължителността на оргазма, спомага за по приятно самозадоволяване и предразполага към един по приятен и безболезнен анален секс.
В процеса на ласки между партньори възприятията стават изключително приятни и възбуждащи, чувствата на любов ви изпълват напълно.
Самият оргазъм вече не може да се сравнява с нищо друго след използването на този вълшебен ароматизатор.Той е по силен и по – продължителен, някои мъже споделят че, техният полов орган става и по масивен.
Хубаво е че, този ароматизатор се възприема еднакво добре както от жени така и от мъже. И при двата пола ефекта е по приятно еротично изживяване.
Има случай на използване на този вид и други подобни течни аромати в дискотеки или нощни барове чрез директна инхалация, по този начин използващият има чувство на 1 – 2 минутна еуфория, ние абсолютно не подкрепяме използването на нашите продукти по този вреден и не безопасен начнин!!!
Благодарение на уникалната системата за съхранение и чистота на течността РРР или Рower Pak Pellet разработена от компанията Р W D течността запазва своите качества по-дълго и е свежа дори при продължително отворено шише. Това са специални малки керамични топчета вътре в самата бутилка които предпазват от нежелано изветряване течносста и от влияние на околната среда.
Внимание!!! В търговската мрежа се продават продукти имитиращи оригинала. Те са ОПАСНИ за вашето здраве. Моля при съмнения ни сигнализирайте. Винаги търсете специалната маркировка на нашите оригинални продукти.
История
Уличното име използвано за кратко наименование на еротичен ароматизатор за стая обикновено е поппърс.
Самото име поппърс идва от Сащ, където още преди много години са използвали този вид течност в ампули и при отварянето им се е издавал характерен звук на пукот от там идва и името.
Историята на поппърс започва още през далечната 1859г. – тогава за първи път е документирано използването на този вид ароматизатор от сър Lauder Brunton.
Главната съставка на нашите продукти приспада към групата на нитритите. Там са също са и амил, алкил, изобутил, изопропил, изобутил нитрит както и още няколко други нитритни съединения. Амил нитрита е известен от близо столетие. Главно се е използвал за лекуване на ангина и заболявания на сърцето. Вече има много рядка употреба и е само по лекарско предписание.
Някои от другите видове нитритни съединения се използват често в парфюмерийната и козметична област в малки количества. Най популярни от тях са изобутил нитрита и цексил нитрита които от близо 30г. се използват в еротичните течни ароматизатори.
Илюзията която създават тези съставки се свързва с топли чувства и възбуда при правилна употреба.
Безопасност
За разумното и безопасно използване на стаен еротичен ароматизатор е необходимо да се съблюдават следните правила: Не трябва да се приема едновременно с секс стимулатори./Виагра и други аналогични/
Не е желателно да се излагат на въздействието му хора имащи проблеми или страдащи от анемия, глаукома, сърдечни проблеми, а така също и с проблеми с кръвното налягане.
Не е желателна употреба от бременни.
При съприкосновение с кожата може да се получи раздразнение или при продължително въздействие да се получи изгаряне. В никакъв случай не трябва да се допуска контакт на веществото с лигавицата.
Не се допуска попадането му в устата или носа.
Имайте предвид че, това не са наркотични вещества и няма зависимост или някакво друго психическо или физическо дълготрайно състояние. Като страничен ефект се наблюдава единствено леко главоболие при злоупотреба.
Внимание!!! В търговската мрежа се продават продукти имитиращи оригинала. Те са ОПАСНИ за вашето здраве. Моля при съмнения ни сигнализирайте. Винаги търсете специалната маркировка на нашите оригинални продукти.
Преди употреба четете етикета на гърба на шишето!


Вижте този продукт, в най-близкия до вас Секс Магазин.
"Секс Магазините в България









Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads