петък, 28 януари 2011 г.

Техники за орален секс


Извършването на кунилингус /орална любов, орален секс /, може да бъде едно от най-чудесните неща, които може да правите за една жена. Това я кара да се чувства обичана, желана и сексапилна.

Оралната любов има потенциала да и донесе изключителен оргазъм .
Повечето харесват оралния толкова, колкото и вагиналния секс , особено тези, които имат нужда от по-голяма клиторна стимулация.
За тях това е най-лесния начин за получаване на оргазъм.



За много жени, добрият любовник трябва да бъде еднакво добър, както със своя пенис , така и със своя език.

Техники за орален секс

Лизане

Оставяйки вашият език мек и челюстта отпусната, опитайте да лижете нейния вагинален вход, нейния клитор, следвате външните ръбове по двете страни на нейната вагина. Повтаряйте движенията нагоре, надолу и в страни. Това може да бъде много възбуждащо за жената.


Леко задържане с устни

Прехванете двете страни на вагината с вашите устни и пуснете езика си между тях, така, че той да проникне от вътрешната страна на вагиналните устни.


Проникване с език

При някои жени чувствителните зони на вагината могат да започват още от първите сантиметри на вътре. Вмъкнете вашият език в нейния вагинален отвор. Техниката е ограничаваща в зависимост от дължината на езика. Тя може да се изпълнява, като езика се движи навътре и навън, както и да обикаля вътрешността на нейният отвор.


Лек удар с език

Разтворете нейните вагинални устни с пръсти. С вашия език натиснете челно с по-рязко движение клитора. Може да променяте точката на контакт, до момента в който усетите че сте попаднали на най-чувствителното място. При стимулация на клитора и по този начин се уверете, че допада на вашата партньорка. Когато пробвате тази техника внимавайте за стоновете, дали са в резултат на екстаз или на болка. За разнообразие може да променяте силата и интензивността на контакт с клитора.


За изпълнението на следващите техники, вашата партньорка трябва наистина да е разгорещена ( добре овлажнена). Тези техники са по-интезивни и могат да бъдат използвани за достигане на оргазъм.



Смучене на клитор

Открийте нейният клитор разкривайки вагиналните устни и леко изтеглете неговата качулка. След като бъде оголен, го засмучете леко и го придърпвайте във вашата уста за кратко, след което го пуснете. При тази техника не се препоръчва използване на зъби или силно засмукване.


Език - тръба

Завийте вашият език във формата на тръба ( ако не може да направите това, не се опитвайте да го учите защото се предава генетично и не може да се научи ). Тази техника се прилага най-добре при секс поза 69 .
Плъзгайте вашия език свит под формата на тръба около нейния клитор. Плъзгайте го назад и напред. Вашият език ще предизвиква ефект подобен на приплъзване на вагината около мъжкия пенис. Това е много вероятно да докара жената до бърз оргазъм.


АБВ с език

Опитайте използвайки вашия език да изпишете азбуката върху нейните гениталии. Това работи изненадващо добре тъй като вашия език винаги се докосва до нея по различен начин и се движи в различни посоки. Техниката може да бъде използвана и за игра, като с езика изписвате различни послания към партньорката.





Други съвети

Ръцете на добрия любовник никога не спират да се движат. Можете да я стимулирате допълнително с пръсти или да масажирате нейните бедра докато и правите орална любов.

Може да опитате да използвате различни лубриканти. Някои от тях загряват при търкане или допълнително стимулират.

Използвайте ментолови бонбони докато правите орална любов на вашата приятелка.
Ментола може да създава много силно и интезивно усещане на изтръпване, като това ще направи вашето изпълнение много по-добро.
Още по тази и други теми можете да видите ТУК.
Заповядайте в магазините на Фламинго!







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads