неделя, 9 януари 2011 г.

5 урока, които научихме от нейния вибратор


Нейните играчки за възрастни могат да ти помогнат да станеш по-добър любовник, ако знаеш какво прави тя с тях. Една жена знае най-добре какво я възбужда, затова ако надникнеш какво се случва между нея и вибратора, печелиш не само еротична гледка във въображението си, но и полезни знания.

1. Форплей, форплей, форплей
За разлика от порноактрисите, повечето жени стимулират със секс играчки клитора си и използват вибратора за проникване едва когато оргазмът наближава.

Урокът за теб:
Използвай пениса си не само за проникване, а и за да се търкаш в устните и клитора й по време на форплея. Докато дразниш тези ерогенни зони, увеличавай натиска постепенно. По този начин в момента на проникването ще си много по-близо до това да й осигуриш невероятен оргазъм.

2. Избери подходящата поза
Както сам знаеш, на предната стена на вагината й се намира прословутата G-точка. Оргазмът, в който участва G-точката, се получава в резултат на стратегически натиск на мястото, който тя постига сама с помощта на вибратора.

Урокът за теб:
В този случай размерът няма значение, но позата има. За да постигнеш максимален контакт с G-точката при всяко свое движение, много добра е позата, в която тя е по гръб, с колене върху гърдите си.3. Разгорещи я!
Един от най-популярните вибратори е този със заешките ушички. Двойното разклонение на върха позволява стимулиране на клитора едновременно и от двете страни.

Урокът за теб:
Стимулирай клитора й от всички страни. Първо използвай показалеца и безименния пръст от двете страни на клитора, за да постигнеш ефекта на зайчето. След като тя е възбудена, използвай средния пръст, за да стимулираш горната част на клитора й.

4. Двойно действие
Устройствата с двойно действие могат едновременно да стимулират клитора и G-точката.

Урокът за теб:
Чрез този тип устройства G-точката и клиторът се стимулират непрекъснато. Победи машината, като не пропускаш да направиш точно това. Например, ако тя е върху теб и вече сте в разгара на акта, много лесно би могъл да стимулираш клитора й. Ако пък в момента демонстрираш способностите си на орален любовник, би могъл да стимулираш G-точката й с пръст.

5. Смяна на скоростите:
Класическият многоскоростен вибратор й позволява да се наслаждава на директно стимулиране на ерогенните зони и да увеличава интензивността на стимулацията, както и когато реши.

Урокът за теб:
Започни стимулацията постепенно. Използвай бавни движения. Стреми се да увеличаваш скоростта полека, вместо рязко да сменяш техниките и интензивността. Ако си тананикаш, докато й правиш орална любов, би могъл да отвориш неподозирани врати пред нейното удоволствие.
Посети нашите магазини и открии други интересни и различни начини, за да бъдеш добър почти колкото вибраторите, а ако не можеш-взе ми и най-големия и мощния и я остави да му се наслади!

Още интересна информация по тази и други теми,които ви вълнуват прочетете ТУК.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads