петък, 17 декември 2010 г.

Възбуждащи капки - хита на пазара



В последно време получихме доста запитвания за продукт, който възбужда. Отговорът на на голяма част от екипа бе - капки за възбуждане. На вашето внимание ви предоставяме няколко от най-интересните варианти.

HOT ORGASM (горе на снимката)
Искате капки, който да докарат вас или вашият партньор до пълен оргазъм. Е HOT Оргазъм е точният продукт. Чудотворната течност кара всеки изпробвал ги да премине в състояние на екстаз. Всяко докосване с вашият партньор ще ви носи незабравима наслада и неподражаема възбуда. Експлозия е най-точнота дума на това, което ви очаква с HOT ORGASM

Испанска муха - Spanish Fly
Класиката в жанра разбира се е Испанската муха. Изключително силен афродизиак, както за мъже, така и за жени. Едва ли има нужда от повече представяне


капки за жени MAX WOMAN SEX DROPS
Топкласата на MAXWOMAN е очевидна само след първото използване на капките. Един от най-ефикасните капки за възбуждане на жени. Голямото им предимство идва от това, че са напълно натурални, а това значи, че укрепват организма. Ефекта им е видим около 30 минути след приема им.



Drops Top - beER


Разработка на американски гении в тази област. Изключително силен афродизиак. Взаймоотдейства само с бира. Приложимо е върху жени.

капки за жени D8 green temptation


Един от най-добрите капки на пазара. Само като прочетете произведено в Германия вече може да бъдете сигурни, че продукта е от най-високо качество. Подобно на другите си събратя и тук ефекта започва да се усеща максимално след 30-та минута. Може да се приема с всякакви храни и напитки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads