неделя, 12 декември 2010 г.

Как да си сигурен, че тя наистина е свършила?


Ако случайно падате от друга планета, време е да ви кажем под секрет – жените много често имитират оргазъм. При това толкова успешно, че е трудно да различиш фалшивия оргазъм от природния му оригинал. Понякога дамите го правят с най-добри намерения – не е лесно да кажеш на гаджето си, че не го бива в леглото, пък и част от господата реагират като малки деца, когато половинките им дори само намекнат, че има проблем.

Ето вече виждаме как хиляди мъжкари се изправят с достойнство и заявяват “ Аз и моята приятелка сме си добре. Тя не имитира.” Вярно? Даже и да сте си добре, ви съветваме да погледнете следните няколко признака за женска симулация в леглото, да ги обмислите и тогава да правите оценки.

Бърборене. -” О, да, бейби, направи го, точно така, обичам те, да, да да…” Наистина има жени, които много обичат да говорят по време на секс, но те са сравнително малко. Голямата част имат нужда от тишина, за да се концентрират върху случващото се. А, ако върха е близо, тя ще бъде прекалено потънала в един неин свят, за да има време да ви приказва колко сте невероятен. Ако тя прави така, причините са три – иска да ви окуражи, иска да убеди себе си, че ви бива или е чела в някое списание, че приказките в секса свалят напрежението.

Писък 1,2 и 3. Ако момичето, с което правите секс всеки път, когато получава предполагаем оргазъм крещи сякаш я е прегазила кола, значи имате проблем. Не казваме, че дамите не издават звуци, когато свършват. Но, ако тя вика, така че да я чуят и съседите, имайте предвид, че целта й е точно такава – да я чуят съседите. Жените обичат да парадират със сексуалния си живот не по-малко от мъжете. Обикновено господата приемат викането за сигурен признак, че тя е свършила, защото това е клише от порнофилмите, което се е загнездило в съзнанието им. Как да се усетите дали е искрена? Ако момичето е близо звуците, които ще издава са неравномерни и хаотични. А ако наподобяват на професионално изпълнение на Бриана Банкс, имайте предвид, че ви изнасят представление.

На един дъх. Дишането е друг признак за симулирана страст. Излишно е да казваме, че тя би трябвало да диша учестено и тежко. Само че, някои дами до толкова са усъвършенствали изкуството на заблудата, че могат да контролират и начина, по който дишат.Съвет: погледнете ноздрите й. Когато човек наистина има причина да диша тежко и учестено, той или тя го правят през носа, това е природен инстинкт.

Две хубави очи. Голямата разлика при мъжете и жените, що се отнася до секса е в очите. 99,99 % от дамите държат очите си затворени по време на половия акт, а, когато достигат кулминацията им е много трудно да ги държат отворени. В случай, че момичето ви зяпа, докато “свършва” или сте попаднал на онзи един процент, които си държат очите отворени, или тя имитира.

Позата.Сигурно е яко, когато сменяте много пози и се въртите из всички краища на леглото, но, трябва да знаете, че индивидуално, всяка жена има една или две пози, с които, се чувстват най-добре и им помагат да свършат. Да, за съжаление, за повечето това е мисионерската. Ако не сте решил да правите световен рекорд по акробатика, питайте я коя е любимата й поза и й отделете малко повече време. Едно от основните оплаквания на жените е, че точно, когато са най-близо, партньорът им внезапно решава да смени позата и всичко започва от начало. Ако изобщо започне.

Водопад. Естествено, това е метафора, далеч няма нужда да е водопад. Но, когато завесата се дръпне и вадите инструмента си, той би следвало да е мокър отгоре до долу.Внимание: може да е мокър и пак да не е свършила, може да е била възбудена, но да не е успяла. Но, ако изобщо не е, шансовете тя да е свършила са почти нулеви.

Спазми. Защото точно това представлява, в общи линии, женският оргазъм – серия от спазми на влагалището. Ако не блеете нанякъде, и да ползвате кондом, пак ще ги усетите. Някои момичета си помагат като свиват и отпускат влагалищните мускули по време на акт, но никоя не може да изимитира това, което се случва по време на кулминацията. Ако спазмите са бързи, силни и интензивни – бъдете сигурен, партньорката ви е стигнала връхната си точка.

И така, ако сте познали, че приятелката ви симулира в леглото, да не вземете да хукнете при нея с пушка в ръка и изражение “Ах ти, жено, как можа!”. Напомняме, че в голяма част от случаите тя го прави, за да ви спести неприятния разговор. Глътнете си топките за десет минути и я помолете да ви каже, какво й харесва в леглото и какво не. Другото зависи и от двамата.




www.zenofmen.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads