понеделник, 13 декември 2010 г.

За жените и гълтането

Да глътнеш или да не глътнеш? Това е въпросът! Някои жени твърдят, че гълтането на сперма е върховно удоволствие, за други е пълно отвращение, трети гълтат, защото мъжете намират това за убийствено секси и възбуждащо.

За жените и гълтанетоФакт е, че с появата на порно филмите се наложи схващането, че няма извратени неща в секса. Съответно мъжете започнаха да си преследват болните сексуални фантазии, а на жените се наложи наново да се доказват в леглото, правейки компромис със себе си и задоволявайки мъжките сексуални желания, които включват анален секс , садо-мазо , гълтането, разбира се, и т.н. Списъкът е дълъг! Част от това секс меню особено много допада на някои двойки, в други случаи двамата партньори са на различно мнение кое е възбуждащи и кое отблъскващо. Темата за гълтането на сперма е едно от нещата, което може да доведе до конфликт на интереси в рамките на една връзка.

Защо жените обичат гълтането?


Спорен е въпросът дали глаголът „обичат“ е правилен и дали въобще жените влагат чувства по време на гълтането. И все пак някои жени твърдят, че гълтането страшно много ги възбужда, харесват вкуса на спермата, обичат да доставят удоволствие на половинката си и и възприемат гълтането като проява на любов към партньора. Освен това спермата е смятана за еликсира на дълголетието. Учените твърдят, че тя е способна да забави процеса на стареене, което кара редица суетни жени съвсем доброволно да намажат кожата си със сперма. Учените успокояват жените също, че спермата е слабо калорична и няма шанс да надебелеят от консумацията й. Според други изследвания пък редовното поглъщане на сперма предпазва жените от рак на гърдата .

За жените и гълтанетоЗащо жените не обичат гълтането?

Някои жени се отвращават само от мисълта за гълтане на сперма, други пък са алергични към семенната течност. „Човешкото тяло произвежда много секрети! Това означава ли, че трябва да опитаме и харесаме всичките?!“ се възмущават много жени, когато стане дума за гълтане. Вкусът на спермата е изключително неприятен за доста жени. Някои признават, че след като са гълтали сперма, няколко часа след това ги боли стомах. Други недоумяват какво му е възбуждащото и хубавото да „глътнеш евентуалното си поколение“ (споделено във форум). Трети възприемат гълтането като едностранен акт на задоволяване мъжете се наслаждават на еякулацията и гледката на жена, която поглъща спермата им, а жените остават с пръст (сперма) в уста. Факт е и, че поглъщането на сперма може да ви зарази със СПИН, гонорея, сифилис, херпес, хламидия, което съвсем отказва жените да се отдават на подобно сексуално изживяване. А тези, които обичат гълтането, трябва да се ограничат в консумацията на семенна течност само от един постоянен партньор. В противен случай може да си навлекат някои от гореспоменатите заболявания.

Статистиката сочи, че нищожен процент от жените обичат гълтането. Това обаче съвсем не означава, че не си падат по оралната любов . А що се отнася до мъжете, гледката на жена, която им прави орална любов и гълта спермата им, е удоволствие в 100% от случаите. В нашите магазини може да откриете и спрей за дълбоко фелацио както и колекция от лубриканти на водна основа с аромат подходящи за орална любов.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads