събота, 4 декември 2010 г.

Обезболяващи кремове – удоволствие без страх и болка




Slam Dunk Original




Един от лидерите на пазара за анална игра и фистинг. Основната съставка в продукта е тази на Криско , плюс карамфилово олио. Слам Дънк е за всички видове анални играчки. Не къса презарвативи, обезболяващ и изключително висококачествен продукт.



Anal Cream BOY BUTTER



Бътъра е с уникална по-рода си растителна основа. Той е хлъзгав и мазен като масло. Съдържа съставки като силикон и кокосово масло, което води до по нежен ефект. Макар, че има силикон, Бътъра е водоразтворим и лесно се измива. При почистване няма нужа от сапун. Измива се с топла вода.



Anal Cream BOY BUTTER EXTREME




Поредният страхотен продукт от Boy Butter. Това е фантастичен лубрикант на водна основа. При силна чувствителност или бърза еакулация това е вашия верен приятел за удоволствието в секса. Благодарение на Глицерина, Глицерол, Ацетат и най-вече на Бензакоин –а Бой Бътъра продукта е сред лидерите. Особенно ефективен при широкоспектърен фистинг.


Anal Cream BOY BUTTER WARMING




Отново отлично попадение от Бой Бътър. Warming-a е със загряващ ефект, който започва да действа моментално след поставянето върху интимните части. Подобно на останалите разработки на фирмата и този е на растителна основа и е хлъзгав като готварско масло. С негова помощ немислимито става реалност и факт.



Anal Cream Crisco




Класика в жанра. Наречете, ако искате Криско - ретро продукт, но той все още е предпочитаният крем от мнозина. Криско е изработен на маслена основа, а съставките му са стандартните за продуктите от тази гама. Единствено да не се комбинират с латексови презарвативи и ръкавици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads