неделя, 28 ноември 2010 г.

Фламинго крачи - SystemJO вече в магазините на фирмата

Американският фармацевтичен гигант SystemJO най-накрая намери своя дом и в България. Благодарение на находчивостта от управата на Фламинго страхотните лубриканти и масажни масла на SystemJO вече са в магазините на агенцията.

От компанията са помислили и за най-претенциозните си почитатели, като са направили различни видове - с аромати на банан, праскова, мандарина, aнанас и лавандула. И за да бъде колекцията пълна, няма как да мине без класическият тип, който не притежава вкус, мирис или аромат. JO е на водна основна, което допълнително олеснява миенето. Той не е мазен, не остава петна и е подходящ не само при секс, а и за ползване като масажно масло.
















Но SystemJo не спира до тук.Компанията достига до нови интересни висини. Изработват се лубриканти с аромат, вкус и мирис на Шоколад и тропически плодове. И двата носят спецефично усещане на френска земя.











SystemJo не спират обаче до тук. Усилията на американската фирма бяха насочени и към създаването на лубрикант за масова употреба на ниска цена, но от максимално високо качество. И отново се справиха блестящо. На вашето внимание стилния JO Balance. Toй е нежен към кожата и хипоалергичен. След неговата употреба се засилва удоволствието, а факта, че не остава петна и не лепне е повече от красноречив за високото качество на продукта. JO BALANCE е без аромат и вкус, а и има изключително дълготраен ефект.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads