четвъртък, 25 ноември 2010 г.

DL aкустира и в България благодарение на Фламинго - част 1





DL са фармацевтичен концерн, който има изключителни позиции не само в родната Германия, но и в цяла Европа. Д.Ларос(DL) са от 20 години в света на лубрикантите. Немският гигант се слави с изключително висок стандарт за качество и производство. Сериите им са луксозни и винаги привличат вниманието. Ето, какво можете да намерите само в магазините на Фламинго България.

DL medical



Медицинският DL e kонцентриран продукт с омекотяващ ефект, който може да се използва за различни приложения. Напълно подходящ е за използване като лубтикант, както и като масажно масло.Благодарение на концентричната си формула може да се използва и под вода. Той тонизира кожата. При любовната игра са достатъчни само няколко капки за силен и дълготраен ефект.



DL No1 fragrance free





No1 oт колекцията на DL е концентриран продукт с омекотяващ ефект. Спокойно може да се нарече уханието на DL. Не случайно и името на продукта Parfumfrei. Toй може да се използва за различни приложения. Благодарение на приказното ухание, тойможе да се използва и като парфюм, като масажно масло, както и като лубрикант.DL N1 тонизира кожата. При любовната игра са достатъчни само няколко капки за силен и дълготраен ефект.Toзи продукт допълнително допринася за еротичното вдъхновение.


DL No2 revitalising




Съживяващ аромат от DL. Това е третият продукт на немската компания и вторият от козметичната линия. DL-N2 Revitalising fragrance e вдъхновяващ и освобождаващ лубрикант. Той пълни цялото ви тяло с енергия и динамика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads