събота, 13 ноември 2010 г.

Искаш ли свирка?

Всички знаем за оралната любов, както и за това колко врати на удоволствие, наслада и облачета отваря един добър минет.

Да. Но от както свят светува и се пита кое е първо – кокошката или яйцето, сега ще поставя въпроса така – кое е било първо – минета или или мъжката фантазия за него? Твърди се, че т.нар, свирка е измислена от жената, а не от нейната силна половинка.

Предполагам и вие сте фен на оралната любов, но хващайки си ново гадже не знаете какво и как може да очаквате от нея. Правите секс, но бариерата я има все още. Малко са жените, които биха ви дали всичко от първият път. Все се чудите как точно да я попитате „Ти правиш ли свирки?”. И по-добре! Иначе е много вероятно, дори и да прави, да си тръгнете шамаросан.

Друго нещо, на което искам да ви обърна внимание е, че има жени, които НЕ обичат да правят или да им се прави френска любов и е добре да запомните това. Когато тя ви отблъсне и каже „Не! „ не я гледайте с недоумение.

Чувала съм много версии за това нежелание – „с тази уста хляб ям”, „гнус ме е!”, „гади ми се”. Вие си преценете дали са правдоподобни или не, но все пак уважете решението й.

Искам да спомена и тези момичета, които нямат нищо против, харесва им, но никак не ги бива. Там трябва да подходите тактично, за да не си направи извода – аз се старая, а той само нарежда! Просто малко по малко й показвайте предпочитанията си. Рано или късно ще стигнете до идеала .

А за „про-девойките” няма какво да говоря! Само ще ви пожелая да си поръчате по една на Дядо Коледа.




zenofmen.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads