сряда, 17 ноември 2010 г.

Наръчник: Как да подходим при тройки!




Има много информация как се урежда тройка, но много малко за това какво трябва да правите след като попаднете в такава.
Груповия с участието на трима партньори не е като обикновения секс – той изисква въображение и чувствителност. Ако планирате да участвате в тройка трябва да имате представа какво точно ще правите.
Има няколко основни правила които ще ви помогнат да избегнете някои обикновени грешки които бихте допуснали по време на групов секс. Има различни видове тройки, но предполагаме, че вие планирате варианта при който сте в леглото с две жени. Едната от които е любопитна приятелка на вашето гадже.
Това са няколко основни начина за управление на тройката:

Установете правилата.


Ще правите секс с две жени и тримата ще имате свои правила и граници които трябва да разберете и зачитате. Добрия комфорт трябва да е приоритет за партньорите. Ако имате връзка с една от партньорките трябва да сте на ясно за кои ваши действия тя ще бъде напълно спокойна.


Секс с две жени


Тя може да не иска да прониквате в другата партньорка или дори да не правите орална любов с нея. Вие трябва да зачитате нейните граници.
Възможно е приятелката ви да почувства ревност. За да се намали тази вероятност, винаги обръщайте повече внимание на нея.

Някои хора смятат че пътя към храбростта за участието в тройка минава през алкохола, пияният секс обикновено не е много сполучлив. Ако вие изпиете коктейл или няколко за отпускане, няма проблем, но не пийте повече ако искате да се представите на ниво.

Не очаквайте да получавате повече отколкото давате

Въпреки че може да се надявате двете жени да ви дадат 100% от тяхното внимание, истината е че те са там за да се удовлетворяват една друга, точно толкова колкото и вас. Може да се почувствате игнориран, но трябва да на правите всичко възможно да забравите това чувство.

Най-добрия начин за справяне със ситуацията е като забравите чувствата си за момент и проявите щедрост със своите ръце и уста, така както можете.
За разлика от секса между двама партньори, при тройката съществува цикъл при който вниманието се мести от човек на човек. Така че бъдете търпелив, фокусирайте вниманието си върху двете жени и тяхното внимание ще се върне при вас.
Независимо от удоволствието което очаквате, тройката носи удоволствие, така че вместо да ми мислите за това как двете партньорки биха ви правили едновременно орален секс, просто се наслаждавайте на всичко което получавате.

Не бездействайте

Когато усетите, че двете жени са заети и вниманието им е насочено една към друга с цел доставяне на взаимно удоволствие, не бездействайте. Намерете работа на вашата уста и ръце.

Галете гърдите, бедрата или вагината на едната или и на двете жени.
Целувайте техните гърбове, вратове или правете орален секс ако позата на някоя от двете го позволява, това гарантирано ще ви донесе бързо тяхното внимание.
Ако вместо това решите да по бездействате и да се по наслаждавате на гледката, ще трябва да почакате докато се върнете отново в играта. тройка в леглото

Бъдете внимателен с проникването

То автоматично оформя сериозна връзка между вас и едната жена, оставяйки другата на страни. Проникнете само когато сте сигурни, че и двете жени са напълно спокойни за това.
Вашата естествена реакция ще бъде да отдадете вниманието си към жената с която правите секс, но вие не трябва да се фокусирате изцяло към нея. Не забравяйте, че сте трима в леглото, бъдете на разположение и на другата партньорка, целувайте я, галете я, гледайте я в очите, говорете и винаги когато имате подходяща ситуация.
Трябва да знаете, че докато прониквате в едната партньорка а се целувате и галите с другата, удоволствието може да ви дойде в повече и вие да свършите доста бързо. Така, че крачете бавно.
Както вие така и двете ви партньорки трябва да бъдат сексуално задоволени. Дори когато достигнете своята първа кулминация, трябва да направите всичко възможно за да накарате и вашите партньорки да получат своя оргазъм.



Бъдете безопасен


Несъмнено презервативите са необходимост. Сперма, вагинални течности или менструална кръв са преносители на полово предавани болести. Използвайте само едната си ръка за задоволяване на едната жена и другата само за другата жена - пазете ги по този начин. Никога не сменяйте ръцете.
По същия начин при полов контакт с двете жени, трябва да използвате отделен презерватив с едната и друг с другата. Също така зъбните бентове са добра предпазна мярка при орален секс.

След всичко това тримата изпийте по един коктейл в блаженство, но помнете – това не е връзка. Това значи, че третия партньор най вероятно не трябва да приспива при вас. Може да изглежда без голямо значение на момента но удължаването на тройката е рецепта за бедствие.

Бъдете насърчителен към вашата приятелка или жена.
Вие се наслаждавахте и ви беше хубаво, но това е само за удоволствие и експериментиране. Кажете и, че ви възбужда и дори когато сте били тримата е нямало никой друг за вас освен нея. Тя е вашата първостепенна грижа , така, че позволете и да го знае и може да имате приятни изживявания в тройка и за в бъдеще.


източник:advice.sexznanie.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads