събота, 20 ноември 2010 г.

Устен изпит

Как Cosmo разбра какво искат мъжете от твоята красива орална система? Много просто – попита ги право в очите. Ползвайки Машината като агент под прикиритие, разбира се.


Устен изпит

Така, подъвка зърната му и сега твоят изследователски дух те насочва на юг по уж утъпканата пътека към кефа Му. Да, определено не е най-подходящият момент да го попиташ какво му минава през главата. Ето защо въпросите ги зададохме ние, а Иван В. използва поредния мач на „Астън Вила”, за да стигне до голата истина за Идеалната свирка, подпомогнат от т. нар. своя „футболна тайфа”. Следващият път ирландското е от теб, мила.


Членове на клуба: Краси, 27 – програмист; Ники, 25 – инструктор по сноуборд; Стефан, 30 – финансист; Ицо, 24 – студент по архитектура


Рожденият ти ден е и можеш да избираш – секс или духова музика. Кой е твоят подарък?
Ники: Я надуй, како, кавала...
Ицо: Искам и кино, и сладолед!
Стефан: „Карандила” и за мен!

Добре, де, ако мацката ти те пита „кво толкова пък ви кефи мъжете в една свирка”?

Краси: Нямам мускулна треска на другия ден, като за начало. Хубаво е да видиш и усетиш как жената също се труди за семейното щастие, хаха.

Стефан: Свирката е все още рядко щастие, макар че се оживиха нещата през последните години. Ако някой ми каже, че не му е кеф, ще го съдя за подривна дейност спрямо пола.
Ицо: Краят е по-силен.

И как бихте поощрили подобна благородна инициатива от нейна страна?

Ицо: Ами те моите дами са си доста светнати и няма какво да ги подсещам. Повечето от тях директно се потапят, без да удрям гонга. То това му е готиното, нали?

Ники: В зависимост от мерака ми – мога директно да насоча главата й (без да й чупя врата, все пак). Мога и просто да й дам поле за изява, като се излегна в цял ръст.

Краси: Да, бе, да ми нацелува бенките и да спре на пъпа. Просто хващам ръката й и я слагам върху себе си. Превод в ефир: „Бейби, прегряхме, как сме с охлаждането?”


Устен изпитПо какво се отличават професионалните изпълнения в тази дисциплина?
Стефан: Като за начало, добре е това да се върши с желание. Увереността е голям жокер. Иначе си личи нежеланието – ако е така, нека просто не го правят!
Ицо: Опитът винаги си казва думата, но пък понякога се е получавало страхотно и с по-неопитни.

Предлагате ли им определени техники на изпълнение?
Краси: Ако ми е сериозно гадже – защо не. Иначе е леко нагло – тя прави за мен нещо, а аз я критикувам. Не е много пичовско...

За кренвирша се разбрахме, с яйцата какво е положението?
Ники: Определено съм „за” играта с топки, стига да е с мярка, защото един-два пъти така съм се парил, че после...
Ицо: Не ми е приоритет. Понякога, обаче, наистина може да заболи. Трябва да се подходи внимателно.

Стефан: На мен пък това ми е любимата част. Дали само държене в шепа, дали целуване, дали игра с език – това придава добавена стойност на нещата. Нали в края на краищата това е мръснишко нещо бе, пичове?!


Колко трае идеалният орален мач?
Краси: След десетата минута няма как да не ми доскучее, извинявам се.
Ники: Нека първо съдията свири началния сигнал навреме, а не всичко да е едно дълго разгряване.
Стефан: Ако се проточи над 15 минути, нека по най-бързия начин премине в секс, моля! Нали трябва да разтоварим, все пак!

От техните уста – в твоите уши!
Или какво те съветват Членовете

Ицо: Ако тя има в устата си малко натрошен лед, става страшно! Пробвал съм!
Краси: Нека има видимост. Когато тя слага косата си назад, това значи, че уважава желанието ти да гледаш.
Стефан: Добре е и да се пипат нещата ръчно на моменти. Само на моменти, обаче, защото има риск да се избяга от същественото.

Ники: Нека порното, което е гледала, не й бъде критерий. Не бих искал нито да чукат на „задната ми врата” с пръстче, нито да се задавят с мен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads