сряда, 17 ноември 2010 г.

Знаете ли, че ?




Знаете ли че?...думата" f**k " в същност е акроним. То датира назад до добрите стари дни, когато Англия била малко населена за поради обичайната комбинация на огънят / война / чума, и кралят издават официално нареждане, според което ... f**k за да се възстановява населението. Оттам фразата f**k: "Fornicate Under Command of the King"или на български" прелюбодействайте по командване на кралят" става всекидневие

Знаете ли че?... Мерилин Монро, най-възбуждащата икона на 20ти век, признала на приятел, че въпреки нейните три съпрузи и парад от любовници, тя никога не имала оргазъм.

Знаете ли че?...средният живот на презерватив от латекс на рафта в магазина е около две години.

Знаете ли че?... 14 % американци са правили секс със същият пол поне веднъж.

Знаете ли че?...според американска фирма за пазарно проучване най- популярният размер на американски сутиен в момента е 36 c, нагоре от 1991, когато то беше 34 B.

Знаете ли че?..." FORMICOPHILIA" е фетишът за каране малки насекоми да пълзят на вашите гениталии.

Знаете ли че?... мъжките прилепи имат най-високата степен на хомосексуалност от който и да е бозайник.

Знаете ли че?... проучванията показват, че онези жени, които са ходили в колеж е по- вероятно да се наслаждават на орален секс (даване и получаване) от тези които са спрели да учат след средното училище .

Знаете ли че?... брадата на мъж расте най-бързо когато той предвижда секс.

Знаете ли че?... в по-ранни времена е смятано че мастурбацията води до слепота, лудост, внезапна смърт и други неприятни заболявания. Проучване показва, че не е така.....................

Знаете ли че?... женската дрешна въшка няма полово откриване. За да преодолее тази дилема, мъжът използува неговият свредловиден пенис за да пробива вагина в женската.

Знаете ли че?... първата двойка, която е била показана в леглото заедно на телевизия в праимтаима беше Фред и Уилма ФЛИНСТОУН

Знаете ли че?... сексът не е биохимично по различен от ядене на големи количества шоколад.

Знаете ли че?... хора и делфини са единствените видове, които правят секс за удоволствие.

Знаете ли че?.... за всяка" нормална" уеб-страница, има пет страници за порно.

Знаете ли че?... оргазъмът на прасе продължава 30 минути. БАСИ ИСКАМ ДА СЪМ ПРАСЕ.

Знаете ли че?... мъжете, усреднено, мислят за секс всеки 7 секунди. Жените, от друга страна мислят за секс на всеки.... MMMM... къде аз бях?

Знаете ли че?... най-ранната известна илюстрация на мъж, използуващ презерватив по време на полов акт е рисувана на стената на пещера в Франция. Тя е датиран между 12, 000 и 15, 000 години.

Знаете ли че?...по време на 1920 те, било смятано, че джаза причинява постоянна загуба на половите задръжки. Той бил често забранен в много градове. Една компания стига дотам че предлага "Jazz PROOF" мебели.

Знаете ли че?..." VENERA OBSERVA" е медицинското име за " мисионерската поза."

Знаете ли че?... сексът е един от най-безопасните спортове, които вие можете да практикувате (ако вие използувате презерватив). Той разтяга и тонизира почти всеки мускул в тялото. По- приятно отколкото плуване или 20 обиколки на стадиона де..

Знаете ли че?... сексът е лек за умерена депресия. То пуска ЕНДОРФИН в кръвният поток, създавайки еуфория и ви оставяйки с чувство на благополучие.

Знаете ли че?... сексът е най-безопасният транквилант в целия свят. То е 10 пъти по- ефективен от валиум.

Знаете ли че?... сексът в същност облекчава главоболия. СЕКС Сесия може да освободи напрежението, което облекчава кръвоносни съдове в мозъкът.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads