събота, 6 ноември 2010 г.

В света на мъжките секс фантазии

Трябва да се уточни още в началото, че мъжете освен всички други класификации се делят на семейни и условно свободни. А това дали те се отнасят към едната или другата категория не зависи от сключеният законен брак.

Секс

Обвързаността или липсата на такава не влияе и на активността на еротичните им фантазии, най-разпространените от които са:

Страст към голотата

Слагат ли еротични снимки като тапет на детскопа си или тайно мечтаят да виждат половинката си гола всяка вечер, не е принципиално. Най-важното е, че този пикантен интерес ще бъде насочен конкретно към вас, ако периодично превръщате фантазията му в реалност. Полупрозрачен пеньоар, само прашки и високи обувки, незатворената врата на банята... А и колко други варианти присъстват в женската фантазия.

Доминиране

Той – грубият мачо, иска да я обладае против волята й? Или тя с камшик и белезници го връзва към леглото със съвършено прозрачни намерения? Тези фантазии могат да се изпълнят, но само при наличието на две условия. Първо – и на двамата да им харесва, второ – действията да не преминават границите на разумното.

Секс

Тройка

Той с две дами. А ако не е от притеснителните – с цял харем. Интересно е дали всички дами са с еднакъв цвят на кожата. Много мъже мечтаят и за една дама, но представителка на друга раса. Не всички обаче, биха се осмелили на тройка с друг мъж.

Секс на открито

По-точно - там, където могат случайно да ви изненадат. В асансьора, в парка, в колата и т.н. Няма значение мястото, по-важно е чуждото присъствие.

Секс със звезда

Много е възможно с тази мечта той да се чувства на седмото небе, но най важното е да не се обърне към съпругата си с друго име.

А докато дамите по-малко или повече са наясно с мъжките желания и фантазии, е по-интересно доколко мъжете се досещат за женските и доколко са склонни да ги осъществят?

Стриптийзът. Толкова банален и препоръчван от наръчниците, но и адски ефективен! Той няма да се впечатли толкова от стриптизьорка, колкото ако види своето момиче да се вихри като истинска професионалистка. Още по-горещо ще е, ако сте го приковали на стола по средата на стаята и се развихрите около него под звуците на Мадона или Джо Кокър.

Аналния секс. Не, той не е за всеки, но е за всеки трети. Много мъже искат да пробват, но не получават тази екстра и затова само мечтаят. Било тясно, било секси, било различно. Не всяка от нас обаче може да им реализира тази мечта.

7355_3.jpg

Да гледа две жени как интимничат. Това напомня на тройката, но не е абсолютно същото, тъй като някои мъже предпочитат просто да се наслаждават на гледката от целуващи и докосващи се жени.

Поза 69. Тя не е кой знае какъв експеримент и повечето от вас са я пробвали. Мъжете обаче си умират за нея и е част от еротичните им фантазии. Ако не сте дарили вашата половинка с тази екстра, тази вечер е моментът.

Завързването. Мъжете мечтаят поне веднъж да правят секс завързани и приковани за четирите края на леглото. Вземете декоративни белезници или четири вратовръзки, хванете вашия човек здраво, превържете му очите и му покажете какво можете и без него.

В ролята на... Влизането в роли и специалният имидж за една вечер могат да разпалят любимия и да го накарат да погледне с други очи на вас. За какви момичета си мечтае той?

  • Лошата господарка. Тя е облечена в черно, има силен грим, изглежда зашеметяващо секси и иска да командва положението. Тя казва на партньора си какво да прави и често е груба. Почти всеки мъж понякога има нужда от подобна мръсница в леглото си.
  • Медицинската сестра. Тя е загрижена, внимателна, спретната и в униформа. Очилата биха били допълнителна екстра. Много често медицинската сестра е еквивалент на секретарката или7355_2.jpg стюардесата в мъжките фантазии. В един момент те пускат косата, махат очилата, свалят облеклото и се оказват адски побъркващи за мъжките сетива.
  • Лолитката. Тя е сладка, невинна и детинско секси. Под розовата поличка и невинната прическа обаче се крие разкрепостена и гореща жена, която само е подлъгала със сладникавия си външен вид.
  • Каубойката. Идеята, че тя язди е адски възбуждаща за мъжете. Тяхното мръсно подсъзнание винаги рисува различни картини какво още може да язди тази нахакана мадама със секси дънки, къса ризка и каубойска шапка. Този стил е подходящ и за дискотека, където да съблазните вашия любим преди да се запътите към леглото.
  • Героиня от филм. Едва ли някой е забравил желанието на Рос от сериала „Приятели“ да бъде с принцеса Леа. Тогава неговата любима Рейчъл се преобрази и той онемя. Вашият партньор вероятно също има любима героиня и ще му е още по-сладко да я види в леглото си. Всичко ще е страхотно, ако идолката му не е порно актрисата Джена Джеймсън, например.


Източници: intimno.rozali.com и novinitepro.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads