неделя, 21 ноември 2010 г.

Топ 3 на най-добрите афродизиаци

Всеки е чувал за Виагра, Левитра и особенно за нашумялата напоследък Камагра. Пресни са спомените от рекламата по телевизиите " Вдигни самолета" и т.н. Никой не отрича техния ефект, но малко хора знаят, а още по-малко търговци на този тип козметика биха ви информирали за вредните и странични ефекти на вълшебните хапченца. На вашето внимание, ще ви представя безпорно най-добрите възможности на билкова основа, който ще ви дадат желания резултат.



1.Фалаши





Фалаши са най-добрите хапчета-афродизиаци в света. Безпорно печели първото място в нашета класация. Този продукт е направен от чисто традиционни китайски медицински материали. Много българи се плашат щом чуят, че нещо е направено в Китай. Но нека не се залъгваме. Тибетската медицина е известна от хиляди години и най-ефикасната нетрадиционна такава. Фалаши притежава добър терапевтичен ефект върху хора със заболявания на простата. То се предлага също и на такива с хипертония или сърдечни болести. Този продукт е приготвен от силно концентрирани природни, растителни и животински материали. Подобрява кръвообръщението в пениса и генезиса на хормоните, усилва секрецията на тестостерона, както и удължава и удебелява пениса.То не води до сърдечни заболявания за разлика от гореспоменатите продукти. Не се влия от алкохол и притежава добър лечебен ефект при заболявания на простата.

Приема се максимум по една таблетка на 24 часа, 10-15 минути преди секс. За по-бърз и силен ефект, хапчето може да се стрие. Действието му продължава от 96 часа до 168. Най-силен ефект има до 48 часа след приемането му.

2.Макс Мен




Продуктът е комбинация от най-новите технологии на френския институт за човешка репродукция. МаксМен е страхотно изградена формула от китайската медицина(разбрахме се за Китай) и френски научни специалисти. Чудотворното хапче съдържа есензия от жив бъбрек, екстракт от мушмула и комбинация от билки.Напълно се разрешава проблема с преждевременната аекулация, импотентността,трудното уриниране и слабата ерекция. Тези съставки повишават тестостеронно-отделяне. По този начин доставят основните вещества за разтежа на пениса, ефективно се засилва кръвопотока към тестисите. Сексуалният акт става по-продължителен, по-силен и енергичен, като сексуалното желание се усилва многократно.
Приема се по една таблетка 15 минути преди сексуалният акт. Важи правилото за Фалаши за употреба.


3.Растителна виагра







Продуктът е уникално и ценно съкровище приготвено от Китаиската асоциация по сексология"" произвежда се от 2004 година.Без никакви странични деиствия, произведен по световен стандарт и високо тестван.Не предизвиква зависимости!
Растителна виагра e сравнително нов продукт със страхотен краен ефект. Увеличава сексуалното удоволствие многократно. Освен това се наблюдава увеличение на еукулацията до 120 минути. Ефектът е "едва" 72 часа. Но какви само! Продуктът е насочен към множествения оргазъм. Пенисът става по масивен. Растителната виагра започва да действа до 30 минути след приема на таблетка.
Продуктът е уникално и ценно съкровище приготвено от Китаиската асоциация по сексология"" произвежда се от 2004 година.Без никакви странични деиствия, произведен по световен стандарт и високо тестван.Не предизвиква зависимости!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads