четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Инциденти по време на секс

Едва ли има по-безопасно място от... леглото, би си казал всеки, като има предвид многобройните опасности, които ни дебнат навсякъде другаде, или рисковете, на които се излагаме дори в собствения си дом при всяка дейност извън любенето.


В нашата фантазия правенето на любов винаги е свързано само и единствено с най-приятни емоции. Ала върховната наслада може да бъде помрачена поради наглед невинни "инциденти" по време на секс.

Правенето на любов е нещо съвършено.
Поне така е във въображението ни. Но така ли е в действителност, при реалния секс - в спалнята, в банята, на дивана, на килима? Уви, невинаги. Ако трябва да назовем нещата с истинските им имена, често се стига до претъркулване от леглото, до подхлъзване във ваната, до липса на синхрон, при което нечия "захапка" на най-чувствителното място причинява неистова болка...

Време е да нарушим табуто, налагано толкова дълго в разговорите по интимни проблеми, и да разкажем няколко реални случки, които само ще успокоят мнозина други, че те не са били единствените, "пострадали" от секспроизшествия.
Особено онези, които искат да експериментират.

Ренета е една от тях. Когато й се приискало да открие коя поза ще й доставя най-голямо сексуално удовлетворение, приканила приятеля си Жоро "да яхнат" люлеещия се стол в гостната.
В най-горещия момент "непокорният" стол така се разлюлял, че и двамата се озовали на килима, а столът се стоварил върху тях и жестоко наранил мъжествеността на Жоро. Той едва не изпаднал в агония от болки и после дни наред не можел да се люби...

В желанието си да излезе от "утъпкания коловоз" и да създаде една малко по-необичайна среда за любов, Петя напълнила ваната, пуснала вътре ароматизиращи кубчета и зачакала съпруга си.
След като той се гмурнал при нея и двамата се впуснали да се любят "под водата", в един момент така се увлекли, че започнали да се... давят. Миг по-късно, опитвайки се да напипа дръжката, за да се изправи, Петя ударила челото си в нея... Разминало й се само с една цицина.
А колко ли пъти жените удрят глава в таблата на кревата или в пода, ако партньорите им решат да се изявят като истински мъжкари и подходят към тях твърде агресивно и напористо!
В някои случаи обаче потърпевшите не се отървават само със синина, а се разкрасяват с шевове в спешното отделение...

Наистина повечето полово активни двойки отдавна не практикуват вече само единствената добре позната "безопасна" поза в леглото, а търсят да разширят и разнообразят любовния "репертоар". За това им помагат филмите и книгите, които са пълни с всевъзможни нереалистични пози за правене на любов. Та вземете само Шарън Стоун - тя би могла да бъде златен медалист, като се имат предвид сцените с див, направо "гимнастически секс", в които играе!

И все пак не бива да се забравя, че в сексуалните игри може - и е желателно - да се експериментира, но да не се стига до ситуации, които крият опасност от "битови злополуки".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads