четвъртък, 7 октомври 2010 г.

Пръстени за пениса

Не става и не става... А с какво нетърпение беше очаквал тази вечер и тази нощ! Вися сума ти и време под душа, а след това пред огледалото.

Сложи си най-празничната риза и най-готиния панталон. Донесе й бутилка хубаво винце и пъстър букет цветя, полафи си с нея оживено и непринудено, греейки от щастие.

После се прегръщаха, целуваха се и накрая си легнаха. И тогава дойде тази издънка, този провал: Импотентен! Не хвали вечерта преди да е настъпила нощта...

Всеки трети мъж - най-малко - е преживявал поне веднъж нещо подобно и с ужас е установявал, че духът му е силен, но плътта на пениса му е слаба. При повечето мъже нещата се оправят. При тях засечката е била предизвикана от моментната обстановка, от тогавашното им самочувствие. Типичен пример е по-горе разказаната история. Желанието да се представиш колкото се може по-добре и страхът да не се изложиш са чести причини за временна импотентност. Главата е прекалено заета с различни мисли и тялото не може достатъчно да се отпусне. Стреса действа убийствено върху мъжкото самочувствие.


Пръстени за пенисаЧесто се среща и обратния случай, а именно еднообразие и пренасищане. При дълготрайно съжителство отлита пикантният чар, сексът се превръща в навик, дори в досадно задължение. С възрастта изчезват някои от телесните прелести, а заедно с навика идва и скуката. Тогава пенисът започва понякога да се инати и се противопоставя на формалната любов като остава мек и негоден за нищо. При такива случаи е абсолютно неуместно предположението на ревнивата съпруга, че уж някоя друга е виновна за отпуснатия му инструмент. Истината е, че кривнал или не от “правия път”, за да възвърне сексуалните си мераци, съпругът се нуждае от разнообразие в любовта.

Други причини за импотентността се коренят в междуличностни проблеми, които може изобщо да нямат сексуален характер. Често мъжете не могат да понесат професионалните успехи на партньорката си, изпитват чувство на малоценност спрямо нея и дават засечка в кревата. Те не могат да свикнат с “новите” самоуверени жени, които спокойно съобщават желанията си и вече не чакат инициативата на мъжа. Понякога различната натовареност през деня не дава възможност и на двамата да са еднакво готови за секс. Хората, които работят нощем или на смени много трудно се приспособяват към времето за ставане и за секс на ранобудниците и на хората, работещи редовна смяна – и обратно.

пръстени за пенисаЖилищният проблем също играе важна роля при появата на импотентност. Ако младата двойка не може да се отпусне, а вместо това посянно съществува вероятността някой от родителите да ги изненада или детето да се събуди точно, когато не трябва, често курът отказва да действа.


Друга причина за импотентност е страхът да се прихване някоя венерическа болест или СПИН. Опасноста от забременяване поради нередовно приемане на противозачатъчните хапчета и неправилно изчисления менструален цикъл или опасението, че кондомът не е достатъчно здрав и няма да издържи, често кара члена да действа според взетото вече в главата решение, т.е. да не стане.

В повечето случаи най-точното обяснение за импотентността е стресът. Тежките изискваниа от служебен характер не излизат от главата на мъжа, нерешените проблеми го преследват и в личния му живот, предстоящите делови срещи го докарват до истерия. Ако към всичко това се добавят хленчещи деца и ядосана съпруга, задръстени пътища и загуба на любимия футболен отбор, гениталният огън загасва. “Никой кур не може да бъде толкова твърд, колкото (е суров) животът,” гласи един графит. И едно допълнение: Колкото по-суров е животът, толкова по-мек е курът.

В повечето случаи психически обусловената импотентност изчезва от само себе си – с друг партньор, в друга обстановка, по друго време.
В други случаи импотентността изчезва, когато се осъзнае и елиминира причината, която я е породила. Може да се използват и помощни средства от най-различен вид – еротично бельо, порноиздания, пръстени за пениса, афродизиаци. Самото им използване действа много възбуждащо и може да доведе до здрава и трайна ерекция.

пръстени за пенисаДоскоро сексолозите считаха, че 90% от случаите на импотентност имат психични и 10% процента – органични причини. Съгласно най-новия си клиничен опит медиците коригират тези стойности и съобщават за силно увеличаване на случите на импотентност, породена от телесни причини. Диабетът и другите заболявания на обмяната, чернодробните и бъбречни болести, високото кръвно налягане и нарушенията на кръвообръщението (респективно медикаментите, които се използват срещу тях) вредят на потентността точно колкото зависимостта от никотина, алкохола и наркориците.
“Виното разваля хората,” казва народът, а според една друга поговорка “Виното ти взима не само главата, но и краката.” И което е още по-лошо – взима ти и кура. Ако се консумира умерено, алкохолът действа възбуждащо, но поет в големи количества той вреди на потентността.


Едно от популярните средства срещу омърлушени курове е пръстенът за пениса, който се поставя около корена му и предизвиква събиране на кръв. Притокът на кръв не прекъсва и гъбестите пещеристи тела на члена се изпълват до максимум и се втвърдяват. Оттичането на кръвта се блокира и така членът остава дълго време добре напълнен с кръв и твърд. Освен този чисто медицински ефект не бива да се подценява и психологическия, защото носенето на пръстен прави члена по-голям и красив на външен вид. Повечето пръстени се правят от стомана и кожа. “Този супер-пръстен ще превърне пениса Ви в чук”, обещава производителят. “Той ще щръкне право нагоре, а ремъкът ще направи “топките” по-дебели. Мъже, купете си този супер-пръстен, за да ощастливите жените си!”

пръстени за пенисаИма няколко вида пръстени: обикновени пръстени от стомана и латекс, кожени ремъци, гумени примки и примки от лико, както и комбинации от метални пръстени и кожени ремъци.

За поставянето не пръстени от твърд материал, тестикулите трябва да се промушват един след друг, докато каишките и примките просто се затягат или закопчават. Освен това те могат лесно да се свалят и имат предимството, че размерът им може да се регулира чрез затягане. При другите видове пръстени мъжът трябва да подбере подходящия размер и затова те обикновено се предлагат с различни диаметри. Пръстените могат да имат 2-3 милиметра по-малък диаметър от пениса, но не повече. Когато пръстенът е прекалено тесен, може да се стигне до трайна, но не и особено приятна ерекция.

Експериментите с пръстени за ключове и други подобни предмети понякога свършват в болницата и макар и рядко, дори с увреждане на пещеристите тела на пениса или с трайно отслабване на ерекцията. Ако се почувствува подуване на главичката и препуциума, това е първият предупредителен сигнал и пръстенът спешно трябва да се махне. Уврежданията, породени от прекалено тесен пръстен могат да започнат с тромбоза във вените отвеждащи кръвта от пениса и да достигнат до тромбофлебит. Той представлява възпаление вената, която добива синьо-червен цвят, отича и започва да боли.

Други помощни средства за получавяане на ерекция са маншетите, които обхващат пениса кафезите за пениса , които са кожени калъфки, които се затягат с помощта на връзки.

В Далечния Изток се произвеждат каишки от мек латекс във вид на мрежа. Тя притиска члена и води до напълването му с кръв, а от друга страна дразнят вагината на партньорката.
<span class=
Ангел Близначки
www.gay-eu.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads