понеделник, 6 септември 2010 г.

Нека G-силата бъде с теб!

Новите изследвания го потвърждават. Тялото на всяко момиче е оборудвано с една допълнителна страстна екстра: мъничко мистериозно парченце плът, което е способно да те отведе до престъпно опасно удоволствие. Ето всичко, което трябва да знаеш, за да взривиш оргазмения си реактор - G-точката.


Нека G-силата бъде с теб!


Дори все още да не си имала късмета лично да се увериш в мощните усещания, които е способна да ти достави тази вълшебна еротична пръчица, която се намира във вътрешността на вагината ти – G-точката - поне със сигурност си чувала много за нея. Там е работата, че много мацки са удряли на камък в опитите си да я открият, а това, няма да те лъжем, си е доста разочароващо. Освен това макар че цялата идея за G-точката е относително нова, секс експертите шумят около нея от години и често се произнасят скептично по повод на съществуването й. И понеже всяка Cosmo мацка заслужава да изпита максимума на своята G-сила, се чувстваме длъжни да ти донесем добрата вест.


Последните медицински изследвания сочат, че G-точката е съвсем реална част от анатомията ти! Благодарение на това откритие, вече можем без съмнение да заявим, че абсолютно всяка жена, без изключение, притежава данни да изпита върховно сексуално удоволствие, което включва супермощни оргазми.


Тук сме ти подготвили кратко упътване за експлоатация на този твой взривоопасен елемент. Първата ти мисия е да засечеш укритието му, а след това ние ще ти кажем как да процедираш, за да пожънеш суперстрастната реколта на физическите си еротични способности.

Какво е тя всъщност
Съществуват доста разногласия относно размера на G-точката. Големината й варира между 6 mm и 5 cm по протежение на предната стена на вагината и е разположена от 2,5 до 5 cm навътре във вагиналния отвор.

Представлява грапаво парченце плът, което е ужасно чувствително и ако бъде докосвано по правилния начин, би могло да допринесе за върховно сексуално удоволствие. Много мацки определят усещанията, които изпитват при експлоатация на G-точката за много по-мощни от тези при клиторна стимулация (аз, признавам си, заставам твърдо зад мнението им!). Става дума за изпепеляваща топлина, която достига до цялото тяло.

Дори експертите, които винаги са вярвали в наличието на G-точката, не бяха убедени дали тя е обособена жлеза или просто съвкупност от нервни окончания, произтичащи от вътрешната част на клитора. Ето в какво са сигурни изследователите: G-точката е напълно самостоятелна част от тялото ти, аналогична на един от мъжките органи. Наричат я „женската простата“, защото тъканта й заобикаля зона, която произвежда химикали, подобни на тези, произвеждани от мъжката простатна жлеза, отговорна за секрета в спермата.

Има още една прилика помежду им. При възбуда на G-точката някои момичета твърдят, че се овлажняват по различен начин от всеки друг тип стимулация. Има дори такива, които споделят, че еякулират бистра течност без мирис при оргазъм.

Къде да я намериш
Легни по гръб и се отпусни – първата ти G-мисия може да изисква търпение. Разтвори краката си и извий колене, за да имаш лесен достъп до вагината си. С длан насочена нагоре, плъзни два пръста навътре в себе си като се постараеш да притискаш върховете им срещу средата на предната вагинална стена. Търсиш поресто, набръчкано или леко набраздено парченце тъкан, чиято повърхност наподобява тази на горната част на небцето.

Ако след няколко минути все още няма резултат, отключи похотливото си въображение – съвсем сериозно! Когато си под влиянието на възбудата, G-точката се изпълва с течност. По този начин тя набъбва и става по-голяма и щом си разгорещена, ще я идентифицираш много по-лесно.

Сигурно ще ти се стори леко смахнато, но ще разбереш кога си я засякла, когато изпиташ нужда да отидеш до тоалетна. G-точката е разположена много близо до уретрата и затова имаш чувството, че ти се пишка, когато я докосваш. Недей да скачаш, за да удовлетвориш тази нужда, защото тревогата е фалшива. След секунди дискомфортът най-вероятно ще бъде изместен от приятно изпепеляващо усещане, което става все по-осезаемо, когато продължително докосваш и дразниш тази зона.


Продължи да експериментираш сама със себе си и изпробвай различна скорост и сила на натиска. С всяка стъпка ще откриваш, че си все по-близо до върха. Бонус: щом успееш сама да достигнеш суперинтензивния оргазъм от стимулация на тази гореща точка, ще ти е много по-лесно да покажеш на твоя човек как да те отведе на седмото небе от удоволствие.

Нека G-силата бъде с теб!Как да му дадеш G-насоки
Ключът към похотливото блаженство е заедно с твоя човек да действате на принципа „проба-грешка“. И това е единственият начин да овладеете всички свои точки на удоволствието. Очаквай да подходи по същия начин и към това чувствително местенце. И въпреки огромния му ентусиазъм да проучи потенциала на G-точката, имай предвид, че тя е terra incognita за повечето представители на противоположния пол.

Затова предлагаме в началото да подходите като начинаещи. Нека нежно плъзне един или два пръста във вагината ти, а после съвсем леко да опипа повърхността на предната ти вагинална стена. Ако засичането на правилното късче плът е все още мираж, позволи му да те целува или да докосва зърната и външните ти интимни части. Вече се разбрахме, че колкото по-разгорещена си, толкова по-лесна за откриване е буквално горещата ти точка.

Еякулират ли жените?
Повечето експерти вярват, че отделяме секрет при оргазъм, предизвикан от G-точката. Други пък твърдят, че всяка течност е просто урина.



Можеш да подпъхнеш няколко възглавнички под дупето си и да разтвориш краката си достатъчно, за да му осигуриш по-лесен достъп. Щом уцели правилното място, нека му приложи бавен и внимателен масаж с кръгообразни движения. Може да експериментирате с различни докосвания и ритмична смяна на темпото. Има голяма вероятност да имаш нужда от по-силен натиск в тази област.

Техниката за G-стимулация, която задължително трябва да ти приложи, е потупване, като използва върха на пръста си, за да пошляпва лекичко и продължително еротичната си мишена. За прекрасното усещане, което те изпълва, си има биологично обяснение. Докосванията обикновено се усещат най-интензивно през първите няколко секунди. Като я потупва, всеки път имаш чувството, че е първи и вълните от наслада, които те обливат могат да доведат само до един единствен резултат – мощен оргазъм!

Маневри, отвеждащи до целта G
Ездачката е безспорната победителка по G-стимулация. Когато лицето ти е обърнато към партньора, а тялото съвсем леко наклонено назад, пенисът му напълно естествено се опира в предната стена на вагината ти и дори най-лекото движение води до супермощни усещания. На всичкото отгоре скоростта и дълбочината на проникване зависят изцяло от теб и с лекота успяваш да коригираш местоположението на малкия му приятел, за да не пропуска мястото.

Кучешката заема второто място, защото предлага максимален достъп до изпепеляващите ти интимни зони. Особено, когато лежиш по корем със съвсем леко разтворени крака. Така притискаш като сандвич вагиналните стени и достойнството на твоя човек няма как да пропусне контакта с G-точката.

Макар и леко изтъркана, класическата мисионерска поза крие своите предимства и затова заслужено се нарежда на трето място в нашата мини класацийка. Трябва само лекичко да я „ъпгрейднеш“. Легни по гръб, свий колене и остави стъпалата си върху спалнята. Повдигни таза си с помощта на няколко възглавнички под дупето. Когато твоят човек се намести, за да проникне в теб, леко повдигнатият ъгъл ще даде достъп на пениса му до предната вагинална стена. При всяко движение напред и назад, ще притиска чувственото място.

Тоталното G-блаженство

Вече си преминала нивото за начинаещи и наближава часът на истината. И макар че винаги съм ненавиждала математиката, благодарение на тази формула започвам да променям отношението си. Сборът на двата вида познат оргазъм (които получаваш от стимулация на двете изпепеляващи точки от тялото си - К и G) е равен на зашеметяващ и... разтреперващ оргазъм. При това двоен. Всъщност, нервните окончания на клитора се намират ужасно близо до G-точката, така че удвояването на върховното удоволствие, което изпитваш от стимулацията им, е точно толкова взривяващо, колкото ти се струва.


За да достигнеш тази страстна комбинация, по време на увертюрата накарай твоя човек да масажира външната ти точка на удоволствие, докато с помощта на върховете на пръстите на другата си ръка експлоатира втората пареща част от тялото ти. С повишаването на нивата на възбудата ти, повдигни таза си, за да осигуриш по-голям достъп на пръстите му. Другата страстна глезотийка, на която може да те подложи, е операция с език над К-точката, докато ръката му е над другото чувствително място.

За постигането на двойна доза оргазми по време на същинската част, отново може да разчиташ на ездачката. Докато си отгоре и си извила тялото си под такъв ъгъл, че малкият му приятел да има директен достъп до G-точката, и поддържаш тежестта си с ръце, твоят човек може да си поиграе с другата ти интимна област.

„Doggie-style“ е поредният промоционален билет към супероргазма. Коленичи ниско долу, като се крепиш на лакти и повдигни таза си, така че и двамата с твоя човек да имате достъп до външната похотлива част от физиката ти. Направи дозата удоволствия дори по-голяма. Остави гаджето ти да те нападне, а след това го помоли да спре за момент, докато един от двама ви стимулира клитора ти. Когато отново премине към действие... спри още веднъж, докато обхващаш чувствителното място с пръсти. Когато усетиш, че си на ръба да вкусиш комбинираната нирвана, предай вътрешните и външните си интимни области в ръцете му, докато отстъпиш пред върховното удоволствие.

Като се има предвид, че каузата ви „комбиниран оргазъм“, е обща, няма да се радваш само на физическо удовлетворяване на сетивата, а и на дълбока емоционална близост.

Зареди чувствителните й батерии
Опитът идва с практиката. А в нашия случай, с нея идва и... съвършеният оргазъм. Истината е, че колкото по-често стимулираш G-точката си и й осигуриш главната роля в еротичния си репертоар, толкова по-лесно и редовно ще достигаш G-нирвана.

Освен по-редовните похотливи екшъни, които никога не са излишни, може да направиш G-усещанията още по-мощни с малко предварителна тренировка. Да, тренировка! Чувала си за упражненията на Кегел, нали? Става дума за ритмичното свиване и отпускане на вагиналните ти мускули. Те засилват интимната мускулатура и ти дават по-стегнат захват по време на секс, водещ до още по-силно напрежение над най-парещата точка.
Ето как да процедираш: отиди до тоалетна и докато пишкаш, опитай да спреш. Мускулите, които ти помагат да се удържиш, са точно тези, над които искаме да поработиш. Стисни възможно най-силно, задръж за 5 секунди и отпусни. Повтаряй това упражнение по 10 пъти, колкото се сетиш по-често всеки ден. Хубавото е, че нямаш нужда от специална обстановка и можеш да „тренираш“ навсякъде – пред компютъра в офиса, когато си попаднала в задръстване, под душа. Ако правиш упражненията на Кегел по десет минути дневно, G-точката ти ще стане още по-чувствителна.
www.cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads