четвъртък, 16 септември 2010 г.

Тайните за съвършен секс

Секс терапевтите Грузия Фостър и Ан Бевърли Фостър знаят четири тайни, които ще отключат вашия сексуален потенциал. Тайните са разкрити в книгата им “Четирите тайни на невероятния секс”.

„Ние се фокусираме върху ума точно толкова, колкото и върху тялото”, казва Грузия.

Това не е книга за сексуалните пози, уверяват ни колегите от krasivi.bg. Всеки може да прави секс, но за бъде той наистина страхотен е необходимо и умът да вземе участие.


Прелъстяване

Първата тайна е за това как да поддържате силна страстта с партньора. Повечето хора приемат, че трябва да бъдат прелъстявани, за да се чувстват секси. Грешка! Първо трябва да създадете желание във вашия собствен ум. Това е ваша отговорност и е много по-добре отколкото да чакате партньора ви да създаде сексуално желание у вас.


Чувство

Втората тайна е свързана с шестте сетива. При енергията, която си разменяте с партньора, голямо значение има аромата, докосванията, звуците и дори вкуса. Информацията и посланията, които носят шестте сетива често са пренебрегвани в забързаното ни ежедневие, но без тях сексът би бил доста отегчителен.


- Игнорирайте гласа в главата ви, който казва: бедрата ти са дебели...Вместо това си кажете: аз съм красива и си вярвам.

- Опитайте всякакви нови идеи и движения в спалнята.

- Направете списък с половинката си на това, което първоначално е запалило страстта между вас.


- Не забравяйте да дишате. Когато хората се неспокойни, дишането им е плитко. Затова поемете дълбоко дъх, задръжте като броите до пет и издишайте. Повторете три пъти. Когато сте спокойна, може да дадете много повече от себе си в сексуалната игра.


- Всеки път, когато правите секс, се стремете той да е по-различен от предишния. Само така ще запазите страстта помежду си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads