четвъртък, 16 септември 2010 г.

На първа среща с пениса му

На първа среща с пениса муДа си поговорим за „основите на пениса“. Гледам на френската любов като на най-искреният израз на любовта между двама души. Тая надеждата, че благодарение на тази информация ще успееш да загърбиш задръжките си и да изразиш чувствата си по този начин. За да получиш същото в замяна.

Да започнем от самото начало. РАЗГЛЕДАЙ пениса му. И нямам предвид повърхностен оглед. Все пак не му правиш бърз преглед скришом. Намери достатъчно време, за да убедиш партньора си, че го очаква приятна изненада и бъди достатъчно деликатна, за да те остави да правиш с него и по-точно с най-голямото му богатство всичко, което си поискаш.

Накарай го да легне по гръб на леглото в добре осветена стая. Вземи члена му в ръка и го РАЗГЛЕДАЙ. Вероятно повече няма да е способен да запази самообладание и да обуздава ерекцията си. Все пак се наслаждаваш на най-важната част от анатомията му. Малко мъже могат да задържат „платната“ при такива обстоятелства. Особено, когато е очевидно, че жената, която РАЗГЛЕЖДА пениса му, наистина се радва на гледката.

При първите докосвания пенисът му постепенно ще започне да се втвърдява, за да достигне състояние, при което изучаването му ще бъде изразително. Нямаше ли да е готино, ако лекарските прегледи бяха така обогатяващи?

Важно: За да успееш да забележиш най-важните му части, чувствителни на обработка с език и уста, пенисът му трябва да бъде твърд.

Първото, което ще забележиш, е дали партньорът ти е обрязан или не. Обрязването не е универсална практика (както знаеш повечето български мъже са необрязани). И двете „състояния“ си имат предимства и недостатъци за „професионално“ фелацио, което му носи максимално удоволствие.

Премини нататък и разгледай отблизо целия член и ствола му. Закръглената му част, която се намира на върха и е с малко по-широк диаметър от ствола, обикновено наричаме главичка. Малко прилича на жълъд. Външното ръбче около главичката е короната. Тя я свързва със ствола и е най-чувствителната част от малкия му приятел. Точно на нея трябва да обърнеш най-много внимание по време на орален секс. Проследи тази ивичка, за да стигнеш до долната част от пениса. Няма как да подминеш мястото от долната страна на главичката, където двата края на тези неправилни кръгове се съединяват (френулум, юздичка, гемче). Ако си имаш работа с необрязан екземпляр, тук е прикрепена кожата, покриваща пениса му, когато не е в ерекция (на име препуциум). Това миниатюрно парченце плът е възможно най-чувствителната част от цялото му тяло и дори можеш да доведеш твоя човек до оргазъм, ако просто притискаш езика си директно върху нея. Отдели малко време леко и нежно да си поиграеш с главичката и заобикалящите я точки на удоволствието.

Премини надолу, където ще откриеш ствола на пениса. Той не притежава много нервни окончания и въпреки често разпространената заблуда, стимулацията му, независимо ръчна или устна, не повишава кой знае колко нивата на възбудата му, както главичката. Винаги съм се учудвал какъв голям брой хора вярват, че смученето на ствола ще доведе до оргазъм. Това просто не върши работа! И, ако случайно тази обработка проработи, причината е, че задната част на гърлото стимулира главичката.

Под ствола се намират тестисите (топки и т.н. други интересни наименования; наричай ги както си искаш, но не пренебрегвай значението им). Двете му бижута са ужасно чувствителни на болка и затова не трябва да бъдат предмет на еротична стимулация, колкото и да е деликатна... Дрън, дрън! Можеш да го подлудиш, ако подходиш правилно към тях.

Хайде пак да се върнем към ствола. Отворчето на върха е меатусът. Оттам бликва спермата при еякулация.

Има и други части от мъжкото тяло, които с готовност откликват на орални ласки. Много момчета са чувствителни в зоната около зърната, например. Първият път, когато целунах зърната на моя човек, той свърши много преди изобщо да се докопам до деликатните части под талията му. Експериментирай, за да видиш какво работи при вас.

И да се върнем пак отначало. РАЗГЛЕДАЙ пениса му. Проучи го. Изследвай внимателно зоните, които са особено чувствителни и бъди подготвена да прилагаш знанията си върху тялото му с език и устни, докато извиваш любящата си глава над долния му приятел. Няма друго, което така ясно да му показва колко много го обичаш, както любовта ти към пениса му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads