понеделник, 23 август 2010 г.

Съновник на сексуалните фантазии


Прелюбодеяние - сънуването на изневяра може да има различни значения. Често е свързано с нараняване на чувствата и пренебрежение от страна на партньора. В еротичния си сън прехвърляме желанията и удоволствията, които не можем да получим в реалния живот.

Афродизиаци - сънувате ли, че поемате афродизиаци (храни, увеличаващи либидото), това означава, че не сте задоволен сексуално. Заобикаляте проблемите, чувствате се несигурен, не можете да преценявате реално нещата.

Робство (принуда) - ако сънувате, че сте завързани за леглото, когато правите любов, може да означава доста неща: прекалено въображение, развихрена сексуална фантазия, но и страх от обвързване с постоянен партньор.

Гениталии - сънуването на гениталии означава жизненост, свръхпродуктивност. Ако се видите на сън, че сте кастриран, това означава обезличаване на вашето его в семейството или страх от бащинство. Липсата на вагина е знак, че се боите от стерилитет или от майчинство.

Мастурбация - сънищата за мастурбация не винаги са свързани с еротиката. Те са знак, че се нуждаете от релаксация и свобода, но също така означават несъзнателно отдалечаване от партньора в реалния живот.

Голота - ако се видите гол в съня си, това пак може да не е еротика. Има две възможности: първата е, че нямате свобода и сте в стрес, чувствате уязвимост и безпокойство; втората - имате желание за неща, които в действителност не бихте направили (тенденция за ексхибиционизъм).Съновник на сексуалните фантазии

Гърди - когато мъж сънува женски гърди, най-често е знак за еротичен сън. Но понякога означава желание за закрила и грижа. Когато в женски сън се явят гърди, но стари и повехнали, това означава липса на жизненост, умора, но и заплаха от безплодие. Ако гърдите са млади и хубави, това е знак за добро здраве.

Анален секс - този сън показва неудовлетвореност и несъгласие на сънуващия. Ако сексът е хетеросексуален, значението е, че се страхувате от бременност и партньорът ви плаши с надмощието си във вашата връзка. Когато аналният секс е груб, това означава, че той ви използва. Сънувате ли, че едва изтърпявате аналния секс, то в действителност сте измамени. Правят си шегички за ваша сметка.

Орален секс - тълкуването е, че искате да бъдете обичан и глезен, или че се жертвате за някого.

Изнасилване - не означава непременно, че имате желание да побеждавате сексуално партньора, а показва, че ви липсва самоконтрол. Ако сънувате, че сте в ролята на изнасилвач, всъщност изпитвате вина към жертвата от съня или към другия пол, или въобще се чувствате виновни за всичко.

Травестизъм
Kогато мъж сънува, че се превръща в жена, това значи страх и завист. Ако пък сънувате ваши познати (гадже, колега, годеница) като травестити, означава, че сте в конфликт с тези хора.Съновник на сексуалните фантазии

Трансформация
Постоянният ви партньор е видоизменен (трансформиран в друг образ), значи, че той не е такъв, за какъвто се представя. Ако мъж сънува приятелката си, облечена като проститутка, това означава, че в действителност тя е с по-малко задръжки; жена ако сънува съпруга си, трансформиран като кентавър, значи че не е удовлетворена от неговото поведение. Всички трансформации в съня означават също дълбока любов към партньорите.

Хомосексуализъм
Ако сънят ви е свързан с превръщането на даден мъж в жена и обратното, това означава скрити заложби за хомосексуализъм. Ако ви е познат, вие искате да се идентифицирате с него.

Баща или майка
Ако еротичният обект в съня ви е баща ви (или майка ви), това опира до Едипов (или Електра) комплекс.
Вампир
Сънувате ли вампир, означава, че имате излишък от енергия. Ако вампирът е някой ваш познат, той намалява вашата енергия в действителност.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads