четвъртък, 12 август 2010 г.

По време на криза правим секс като на война


Единствената полза от финансова криза е фактът, че хората отделят повече време за секс, смятат психолозите. Първите доказателства в тази област дойдоха от Великобритания.

На Острова учените отчитат, че откакто са намалели доходите им, почти 40 на сто от близо 10 000 анкетирани мъже и жени поставят на първо място плътските удоволствия, и то със законната половинка.

А причината е ясна - достъпно и безплатно развлечение, което с брачния партньор не изисква и кои знае какво старание.

Второ място в условията на финансова криза британците отделят на срещите и разговорите с приятели и едва девет на сто споменават за разходка по магазините. Единствено секс магазините и интернет секс шоповете остават най-посещаваните.

sex video zone

Според психолозите явлението "повече секс по време на криза" е очаквано и нормално. Но то не се свързва единствено с факта, че не трябва да се бъркаш в джоба за ласка с любимия. Близостта с най-близкия ти човек под каквато и да е форма е най-доброто лекарство срещу стреса, породен от несигурното бъдеще. Когато някой се чувства притиснат и притеснен от обстоятелствата, той търси разбиране и още повече се доближава до брачната половинка.

криза, секс, секс магазини, фламинго, flamingoВпрочем, каквато и да е криза не може да убие любовта, твърдят още британските психолози. Те напомнят, че дори по време на битки хората постоянно са се търсели интимно. Историята доказва например, че първата година от всяка продължителна война е наситена с размяна на писма между съпрузи и влюбени. В нередки случаи ранените войници са молели медицинските сестри да пишат вместо тях на половинките им. Споделянето на лични тайни пък често водело до спонтанни романи между тях. Отделен въпрос е, че било въпрос на държавна политика сражаващите се да отделят, макар и само с писма, повече време на семействата си, отколкото да се занимават с проститутки. На специална изложба в Париж, посветена на любовните взаимоотношения по време на война, наскоро бяха показани уникални документи за интимния живот въобще на хората по време на Първата и Втората световна война. За първи път бяха демонстрирани и чудовищни и малко популярни факти като този, как нацистите са стригали интимните части на затворничките, за да ги унижат.

sex shop  flamingo, flamingo agency, секс магазини фламинго, лубриканти

Но по време на война любовта може да бъде изпепеляваща, страстна и неописуемо романтична. Доказва го Димитър Димов с великолепния си роман " Осъдени души". Кой може да забрави Фани Хорн и отец Ередия и така ли щяха да се развият отношенията им, ако ги нямаше свистящите куршуми?

chudesa.net

секс видео филми, лубриканти, секс магазин, фламинго
www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads