събота, 24 юли 2010 г.

Кои са най-красивите жени в света?

Всеки е чел статии за градове, в които жените се отличават с необикновена красота.

Самите ние сме свикнали да чуваме комплименти по адрес на българската жена и наред с киселото мляко, розовото масло и шопската салата да изтъкваме нейната красота като една от запазените марки на България.

За жалост обаче не българките са най-красивите в света. Предлагаме ви списък с десетте държави, които могат да се похвалят с красотата на своите жени, класирани от сайта http://www.travelersdigest.com.


10. Дания

Жените в Дания имат удивително излъчване. Те се славят със забележителна красота и чар. Освен това се хвалят със сексуална разкрепостеност.

9. Холандия

Жените там могат да прекарат с вас часове в пиене на вино и философстване по различни теми в парка и без притеснение да се шмугнат в храсталака на същия този парк, за да се позабавлявате.

Холандките се интересуват от качествата на мъжа, а не от обществения му статус или финансовите му възможности.

8. Естония

Естония е малка и почти незабележителна страна, но не и когато става въпрос за красотата на нейните жени.

В клубовете в старата част на Талин могат да бъдат видени едни от най-добре изглеждащите дами в света при това през всеки ден от седмицата.

7. Украйна

Черноморското крайбрежие на Украйна се слави с едни от най-прекрасните жени, които се разхождат в оскъдни дрехи и ефирни бански костюми. Те са руси, те са синеоки, те са дългокраки и гледат съблазнително.

6. Беларус

Често се казва, че Източна Европа е долината на красивите жени и в този смисъл Беларус може да бъде наречена една от най-плодородните области. За тези жени си струва да умреш. Те успяват да превърнат скучната си страна в място, на което ви се иска да останете до края на живота си.

5. Латвия

В тази малка страна се раждат едни от най-прелестните момичета на света. Зашеметяващи красавици небрежно кръстосват улиците. Те са умни, прагматични и горди. Освен това са много талантливи и приятелски настроени.

4. България

България спокойно може да промени името си на "страната на красотата". Тя представлява уникален конгломерат от прелест и чар.

Тук е пълно с красиви жени - от руси до червенокоси, от синеоки до красавици с тъмен нежен поглед. Те са навсякъде - от най-закътаните планински региони, през столицата София, до плажовете по Черноморието.

3. Русия

Славянските жени са най-красивите в целия свят и рускините заемат своето достойно място в него. Те са омайващи, изкусителни, могат да покорят сърцето ти само с един поглед, който ти казва, че са готови да направят за теб каквото поискаш. А ти без съмнение искаш много...

2. Аржентина

Когато говорим за Латинска Америка, Аржентина със сигурност може да се нарече черешката на тортата.

Аржентинците и по-специално жителите на Буенос Айрес са наследници на италиански емигранти от 19 и началото на 20 век, но те най-вероятно са били от Милано, защото правнучките им носят гените на супер модели.

1. Швеция

Няма как Швеция да не е на първо място в списъка. Жените тук са толкова неприлично красиви, че понякога не можеш да си поемеш дъх в тяхно присъствие. Руси коси и светли очи, ярка индивидуалност и свободолюбие - как да им устоиш!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads