събота, 24 юли 2010 г.

ОТДАВНА ХОРАТА ГОВОРЯТ...


Някой беше казал, че поне веднъж в живота си човек трябваПълно двустранно подравняване да опита секс с пълна жена. Понеже не си спомням кой точно беше въпросният тип, ни убягват и причините, които изтъкваше. В съзнанието ни е останало само нещо, свързано с поглаждането на гладката пухкава кожа тук и там…

Сетихме се и за джуджето младоженец, което щастливо припкало върху пълничката си полегнала съпруга и възклицавало: "Не жена, а имот!"


После ни просветна, че в порното има специален жанр, посветен на пълничките секси дами. Нарича се BBW (Big Beautiful Woman - голяма, красива жена) и се радва на много почитатели.

Накрая си припомнихме как след определено количество бири барът, който в началото е бил пълен с обемисти каки, постепенно мутира в представите ни в развъдник на чудни хубавици.

Тогава стигнахме до заключението, че пухкавите жени незаслужено са били пренебрегвани на страниците ни. Поразпитахме ценители и разбирачи, които ни светнаха за някои митове, свързани със секса с дебели жени, и триковете, които трябва да владеем, когато се окажем в едно легло с тях.

секс  магазин, фламинго, sex shop, flamingo, bulgaria



Мит 1 Пълните дами са сдържани в леглото

Всъщност мазнините в тялото увеличават производството на тестостерон и ендорфин - хормоните, които отговарят за сексуалното желание и удовлетворение. Така че поне в тази област на дебеланките всичко им е наред. Сексуалните проблеми по-скоро са от психологическо естество. Комплексът заради пълното телосложение води до скованост и потискане на емоциите. Ако покажете на пухкавелката, че е желана, ви очаква наистина страстна нощ, уверяват "препатили".

Мит 2 Дебеланките се потят много и това пречи на секса

Увеличеното потоотделяне (хиперхидроза) се дължи на ендокринни и инфекциозни заболявания, а не е свързано с наднорменото тегло. При добра хигиена потните жлези на пълните жени не се отличават от тези на анорексичките.

Мит 3 “Входът” е задръстен от тлъстинки

Казано накратко, влагалището на пълната жена никъде не се е скрило. Дори напротив - срамните устни на пухкавелките често са по-ясно изразени от тези на кльощавелките.

секс  магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal


ПЛЮСОВЕ


* Дебеланката е много по-искрена в секса, отколкото някоя капризна манекенка, която постоянно се чуди отива ли й или не тая чупка в кръста.

* Склонна е към експерименти и сама предлага определени видове секс, за които иначе на мъжете често им се налага да си ги изпросват.

* Търпелива и издръжлива е Практиците уверяват, че тя е податлива на по-груб подход, обича енергичното мачкане и пошляпване.

* Рядко симулира оргазъм, но пък когато стигне до върха, емоциите й не знаят граници.

МИНУСИ

* Внимавайте с комплиментите: жените, които страдат от комплекси за пълнотата си, са много чувствителни към фалша. Прекаленото прехласване по "великолепните й гърди" и "неземната й кадифена кожа" може да съсипе мерака й за секс. По-добре да не сантименталничите, а просто да кажете: "Много ми е хубаво с теб!"

* Дебеланите не са акробатки и с тях не е много разумно да пробвате позите от Кама Сутра. Формулата за успех е една - проста и правилно подбрана позиция

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads