вторник, 20 юли 2010 г.

Неприлично предложение или нещо съвсем в реда на нещата?

Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс.
Все още е най-противоречивият сексуален акт, но това не значи, че не трябва да се запознаете с всички подробности около аналния секс. Затова аз ще се погрижа да запълня пропуските в знанията ви и да се преборите с предрасъдъците си за едно съвсем ново и вълнуващо изживяване.
Точно две думички са достатъчни, за да всеят ужас в главата на почти всяка средностатистическа жена – анален секс! Повечето от нас с радост експериментират между чаршафите и са в постоянно търсене на нови вълнуващи и дори още по-вълнуващи пози и изживявания.

Аналният секс обаче, колкото и разкрепостени да мислим, че сме, все още е считан за преживяване, което отвежда сексуалната експерименталност с няколко крачки прекалено далеч от допустимите граници.
Малко по малко отношението към него започва да се променя и да добива по-приемливи измерения. Дори и да не сте го изпробвали все още, със сигурност тази тема живо ви вълнува... Супер приятно ти е да си говориш с дружинката за повечето аспекти от живота си, дори и по-палавите, но аналният секс едва ли е точно темата, подходяща да бъде разисквана над бутилка пивък червен мавруд. Вероятно точно това е причината тази тема да е толкова любопитна и интригуваща. За да научите всичко, което ви интересува, просто не спирайте да четете...

sex  shop

Революция сред мненията. Защо интересът, който проявяваш, да бъде само теоретичен?
Определено има объркване сред женската част по отношение на аналния секс, но ако си от жените, за които той изглежда палав, и то в добрия смисъл на думата, може да се окаже, че за теб това е перфектната комбинация между вълнуващото и интимното.
От биологическа гледна точка това не е преживяване, което довежда до оргазъм. Но в ануса се крият тонове нервни окончания, така че тази зона е адски чувствителна на докосвания и усещането може да бъде повече от приятно. Това, че ще отнесеш физическото усещане от секса до съвсем нови височини (или по-скоро дълбочини?), не е единственото преимущество на аналното проникване. Задружните усилия, които се изискват, за да го направите, „както трябва“, могат да добавят доста еротичен привкус към атмосферата в спалнята ви...
конкурс мистър ЧЕП - секс запознанства

Според Габи (28) „доверието е най-важно“. Тя е с гаджето си от две години и откакто заживяват заедно, тя най-после се чувства готова и за това изживяване. „Връзката ни стана истински интимна и просто усещах колко огромно е доверието помежду ни. Да направим заедно нещо ново, беше просто още един начин да разбера колко много доверие мога да му имам. В един момент мускулите ти се отпускат, усещаш как влиза по-дълбоко от всякога и си мислиш наум: Е, направихме го!“
Други жени пък харесват самото чувство, че губят девствеността си за втори път. „Първият ми сексуален контакт беше доста объркващ и не запазих хубави спомени, споделя 26-годишната Марияна. - Така че когато гаджето ми каза, че иска да пробваме нещо ново, бях супер развълнувана. Отне ни две седмици първоначална подготовка с еротични играчки, за да бъда достатъчно отпусната и да го допусна да проникне – целият този процес беше невероятно вълнуващ. Той ми върна тийнейджърската страст и отведе възбудата ни до съвсем нови измерения.“ Всъщност истината е, че хората познават аналния секс доста отдавна и сега не откриваме нищо иновативно.
слип, прашка, бандаж, мъже, боксер, мода, фламинго
Всички любопитстват, но доскоро информация за аналния секс можеше да се намери точно никъде. Интернет отвори възможността на хората да говорят на дори толкова интимни теми... Какво точно е чувството? „За да съм честна, в началото е странно, казва Криси (29). - Когато започне да си проправя път навътре, се чувстваш, сякаш ти се ходи до тоалетна. После следва моментът „О, Боже!“ и тук става дума за болка, не си мислете друго... Малко след това разбираш дали това преживяване е за теб, или точно обратното. Болката не е остра или поне не трябва да бъде. Всъщност, ако издържиш на първоначалния шок, след това мускулите се отпускат и тя изчезва. Прилича на приятно и странно масажиране на чувствителните ти зони... доста навътре в теб.“
секс магазин, вибратор бг, фламинго, sex shop, flamingo

Различните гледни точки...
Ами мъжете? Има жени, които се притесняват, че мъжкото желание за анален секс може да е породено от хомосексуалните му наклонности, или пък любовта към причиняването на болка. Истината, разбира се, е по-комплексна. В годините на женската еманципация това може да се превърне в прекрасна възможност за мъжете да изпитат старомодното чувство на контрол. Не е нужно да се стряскаш от този факт, особено като се има предвид, че повечето мъже признават, че аналният секс ги възбужда, само ако възбужда и жената до тях.
Николай (28) признава как чувството, че доминираш, придава особено вълнение към усещането. „Да знаеш, че една жена е готова да ти се подчини, е адски възбуждащо.“ „Всъщност е адски интимно преживяване, което ми позволява да чувствам близка жената, с която го правя, разкрива Дилян (29). - Налага се да бъда супер внимателен и предпазлив, а това ме прави по-добър любовник. Усещането е специално - това не е нещо, което си правил с дузина други жени. Веднъж щом го направите, имаш чувството, че си в по-задълбочени емоционални отношения с нея.“
Освен това разликите с традиционния секс увеличават многократно удоволствието при мъжете. „Усещаш много по-стегнат захват по цялата дължина на пениса си, разкрива Андрей. - Захватът е доста по-здрав, отколкото при вагината. Но най-приятната част според мен е, че не съществува шийка на матката, срещу която да се сблъскаш – това усещане ми е неприятно по време на традиционен секс.“ За по-голямата част от жените аналният секс включва известно количество болка. Същото е, както в началото, докато свикваш с вагиналния секс: ако си напрегната, болката е по-остра.
секс      магазин, фламинго, sex shop, flamingo, bulgaria
Всички нервни окончания, намиращи се там, означават голяма чувствителност. Както и при вагиналното проникване - колкото по-голям е пенисът на партньора ти, толкова по-вероятно е да боли.
Най-подходящите пози... „Doggy style“: Застанете с гръб към партньора си. Можете да се излегнете на леглото, или пък върху маса или друга повърхност. Поставете възглавнички под ханша си. Повдигнете дупето си, колкото можете повече.
Трудност: Начинаещи. Предимства: Лесен достъп. Недостатъци: Ако сте нервни или имате нужда да обсъдите ситуацията, ще ви се наложи да го обсъждате над едното си рамо.
„Палавата мисионерска“: Легнете по гръб с няколко възглавнички под долната част на гърба си, за да повдигат дупето ти. Отворете му пространство, като поставите крака на раменете му. Трудност: Напреднали. Предимства: Имате възможност да се виждате и лесно може да общувате, докато го правите. Недостатъци: Този ъгъл може да предизвика известна доза непохватност у мъжете, които не са свикнали с този вид секс.
„Възсядане“: Той сяда на кресло или се изляга на спалнята. Ти се обръщаш така, че дупето ти да гледа към него и след това снижаваш тялото си точно върху пениса му. Трудност: Професионалисти. Предимства: Ти контролираш ситуацията. Недостатъци: Тази поза може да бъде доста натоварваща за краката и откриването на подходящия ъгъл понякога е истинско предизвикателство.
ero-market.com - секс списание

3 дилеми около аналния секс + тяхното разрешаване: Ако гаджето ви иска да експериментира, а вие не, не е нужно да го правите.
Честността и уважението са основите, на които се крепи една връзка, така че бъдете искрени и си обяснете причините да не искате да опитате. Трябва да уважавате взаимното желание и вместо анален секс може да експериментирате с друга палава маневра, която харесва и на двамата. Вече си опитвала и не ти харесва, но на него - да... Обясни му, че си била любопитна да опиташ, но просто не е за теб. Никой мъж не би трябвало да те притиска да правиш нещо против волята си. Иска ти се интимност там долу, но без да правиш анален секс. Има толкова много различни начини да си поиграеш в тази зона, без да изминаваш целия път. Може да опитате нежно с вибратор, за да си доставиш огромно количество от нови усещания, но без да отиваш по-далеч.
cosmopolitan.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads