понеделник, 19 юли 2010 г.

От какво са направени нашите играчки




Играчките, който ни доставят по-особенно удоволствие се правят от най-разнообрани и различни материали. Главната им цел все пак е до донесат наслада на всеки един от нас, който ги ползва. В тази статия, ще ви запозная с някои от най-често използваните материали, а именно кибер-кожа, силикон, латекс и пластмаса. Те могат да се намерят във всеки магазин на Фламинго, а нашите служители, ще ви помогнат в избора ви.

Кибер кожа

Вибраторите от кибер кожа са най-близките като реализъм с усещането на човешката кожа. Играчките от този тип са най-подходящи за хора, който за първи път си взимат секс играчки. Реализмът, усещането и допира ги извисява на най-високото стъпало в индустрията. Като съпоставка можем да кажем, че ако Мерцедеса е върха при автомобилите, то кибер кожата е върха на вибраторите. Хубаво е когато се използват да бъде с презарвативи за да може да се почисти по-лесно. Кибер кожата е по-трайна от латекса и по-добра на усещане. При споделяне на личната ви играчка с друг партньор е задължително използването на презарватив, за да се избегнат инфекции.

Силикон

Един от най-предпочитаните и използвани вибратори са тези, който са направени от силикон. Те се отличават с издръжливост и хипо алергенни. Случайте на алергични реакции според проучванията са 1 на 25 000. Характерно за тези играчки е, че силикона се затопля в тялото и запазва телесната температура. Той може да се използва с лубриканти на маслена и водна основа. Важно е да не се използва със лубриканти на силиконова основа. Въпреки, че е издържлив има вероятност при допир с остри ръбове да се скъса. Вибраторите направени от този материал са лесни за почистване, като може да се използва само вода и сапун, а също така и почистващи кремове за грим. Може да си позволите да използвате и миалната машина за почистването му.

Латекс



Латексът е синтетичен материал. Неговата структора е типично пореста. Това естествено го прави доста гъвкав и с широко приложение. Използва се най-вече с презервативи за да може да се увеличи неговият живот. Почистването му е доста опростено заради материала от който е направен. Става само със сапун и топла вода, като се забранява почистването му с препарати, който са на алкохолна основа. Предимството пред останалите вибратори от други материали е сравнително по-ниската цена. Като недостатък обаче можем да отчетем не толкова високият живот на вибраторите от латекс.

Пластмасови

Пластмасата е един от интересните материали, които се използват за направата на тези интересни играчки. Основното предимство на този вид вибратори е, че лесно се почиства и вероятноста на алергични реакции е минимална. Те не са порести, като това дава възможност за лесното почистване, което става чрез топлав вода, влажна кърпа и течен сапун. Можете да използвате спокойно и по мек сапун. Освен всичко вибраторите от този материал са чудесен избор за клиторна стимулация. Единственото нещо, което не бива да забравяте е, че при почистване на вашата играчка внимателно използвайте водата и гледайте да не попадне вода при моторчето, което ви доставя скъпоценните вибрации.


Петър Ангелов

Агенция Фламинго

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads