сряда, 21 юли 2010 г.

Изневярата е символ на протест


Изневярата е един много обсъждан и коментиран въпрос - едни я подкрепят, други не, малко я разбират. Кога настъпва изневярата, защо, мъжете или жените изневеряват повече, защо един човек в дадени обстоятелства изневерява, а друг при същите не. Въпросите са много. Едно е сигурно - перфектни връзки няма и докато това е факт, изневяра ще има.

Жената изневерява не с тялото, а със сърцето. Тялото е само средство да затихне копнежът на сърцето. Много жени дори си мислят, че обичат и любовника си, и мъжа си, но това е самозаблуда или просто лицемерие.

КОГА ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА?

Когато нещо и липсва - най-вече внимание. Когато настъпи денят, в който спират да се забелязват такива привидно дребни неща като нова прическа, нови дрехи, грим; когато почваш да разказваш нещо, а получаваш само " Не ме занимавай, имам много работа", изведнъж започваш да се чувстваш пренебрегната, грозна, скучна - накратко, всичко друго, но не и обичана.

Тогава несъзнателно търсиш това внимание другаде - точно както малките деца. Изведнъж откриваш човек, който те разбира и изслушва, и несъзнателно се привързваш. От тук-нататък има две възможности - забравяш всички други и гледаш ти да си добре, или се заравяш дълбоко в отломките на връзката ти и се опитваш да реставрираш основите й.Изневярата е символ на простест

Избереш ли първия вариант - връзката ти реално е приключила, дори и да продължиш да си с човека до теб, вторият вариант в повечето случаи е безнадеждна кауза и само ще ти донесе нови страдания - патова ситуация, от която всеки изход е поражение.

Малко жени, които се чувстват обичани, изневеряват, и то , разбира се, ако не се стига до крайности в любовта, защото те само отблъскват. ПРИМЕР ЗА КРАЙНОСТ - партньорът ти да иска да е денонощно с теб, ако не е с теб, да ти се обажда през 15 минути, да те задушава съвсем буквално, да нямаш секунда за самата себе си. Такава любов може да те претопи и да загубиш напълно идентичността си.

КОГА МЪЖЪТ ИЗНЕВЕРЯВА?

При мъжа изневярата невинаги е свързана с чувства - понякога просто се търси разнообразие. Докато при жената СЕКСЪТ е най-вече удоволствие, при мъжа е и до голяма степен потребност. Нормалният мъж не може да изневери "емоционално" - чисто платонично, за разлика от една жена.

Има го момента с КРИЗАТА НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ, когато мъжете тръгват да изневеряват, за да си доказват, че още ги бива, но в общия случай към подобна постъпка ги подтиква или солидно количество алкохол, или отношението на половинката.

Скандалите за глупости, вечното неразбиране, многобройните критики и обвинения отблъскват човека до нас. В крайна сметка има ли причина, стигне ли се до повод, волята за съпротивление обикновено се оказва твърде слаба и лабилна. Ако искате партньорът ви да не ви изневерява - не му давайте ако не причини, то поне повод за това.

www.ero-market.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo Ads

Related Posts with Thumbnails

Flamingo Ads